Transferul #3 la PSD: președintele Sindicatului Național al Polițiștilor! Când se anunță, oficial

PSD continuă transferurile spectaculoase în perspectiva alegerilor parlamentare de pe 6 decembrie. După Alexandru Rafila și Adrian Streinu-Cercel, social-democrații au mai dus un om important în structurile sale.

Președintele Sindicatului Național al Polițiștilor și Personalului Contractual din MAI, Dumitru Coarnă, va deschide lista PSD Călărași pentru Camera Deputaților. El însuși a confirmat informația pentru bugetul.ro, marți va fi validată candidatura sa. ”Marți va fi rezultatul final, când vor fi validate candidaturile la centru. Așa este, organizația PSD Călărași m-a votat în unanimitate, inițial, să candidez pentru Senat, locul 1. Ieri s-a discutat în ședință extinsă, la Parlament, cu toate organizațiile județene. Președintele PSD Călărași, Vasile Iliuță, a citit lista cu mine, pe locul 1 la Senat.

Ulterior, am avut o întâlnire cu domnul președinte Iliuță și l-am rugat să merg la locul 1 pentru Camera Deputaților, pentru că este Cameră decizională, de multe ori, în legile organice.

Așadar, dosarul meu este depus pentru Camera Deputaților. Cu mențiunea că marți se va decide, vor fi validate, la sediul central PSD, toate candidaturile”, a declarat, pentru Bugetul.ro, Dumitru Coarnă.

Citește și

Liviu Negoiță vrea să fie deputat, s-a înscris într-un nou partid și atacă: ”USR – un implant nereușit”

No Comments Yet

Comments are closed