Transferul #12 la Dinamo și cu el gata! Mureșan: ”Poate juca la Botoșani”

Dinamo a rezolvat și ultimul transfer al iernii. ”Câinii” s-au înțeles cu fundașul central Baptiste Aloe, după ce, în prealabil, l-a prezentat pe atacantul Desire Azankpo.

Iuliu Mureșan, administratorul special al lui Dinamo, a confirmat transferul lui Aloe, jucător care se antrena cu Dinamo deja de o săptămână.

”Aloe stă bine fizic”

”Pe Serge Azankpo l-am semnat aseară (n.r. luni). Şi ne-am înţeles şi cu Baptiste Aloe, care va semna în cursul zilei de miercuri contractul cu Dinamo. Este un jucător valoros, care ne poate ajuta. Se pregăteşte cu echipa şi va putea fi folosit în etapa viitoare, cu FC Botoşani.

Avem nevoie de fiecare jucător în lupta pentru obiectivul nostru. Aloe a jucat câteva minute şi în meciul amical de săptămâna trecută, deci stă bine din punct de vedere fizic. Cu asta am încheiat lista transferurilor pentru această iarnă.

Practic, nici nu mai avem niciun loc pe lista de Liga 1. Acum sper ca echipa să se omogenizeze cât mai rapid şi să vină şi rezultatele. De ele avem mare nevoie”, a declarat Iuliu Mureșan, potrivit fanatik.

Fără echipă de vara trecută

Crescut de Marseille, Aloe a adunat 14 meciuri în Ligue 1, eșalonul de elită din Franța, toate în tricoul lui OM, și a lucrat și sub comanda lui Marcelo Bielsa.

Aloe este fost internațional de juniori, având în CV convocări la reprezentativele U18 și U21 ale Franței. În 2015 s-a despărțit de Marseille, fiind împrumutat la Valenciennes. Abia în 2017 a avut loc „divorțul” definitiv de Marseille, iar timp de 3 ani, până în 2020, Aloe a continuat la Valenciennes.

În 2020 a mers în Belgia, la Beerschot, iar în a doua jumătate a anului a schimbat campionatul, semnând cu Arouca, din Portugalia.

Baptiste Aloe este liber de contract din august 2021, când Arouca a renunțat la serviciile sale. În tricoul portughezilor, a adunat doar 7 partide.

Citește și

Gabriela Firea se ia de Nicușor Dan pentru Alexandru Arșinel: ”Ca o măsea stricată”