Transferul #12 la Dinamo: n-a mai jucat din august 2021

Dinamo a anunțat azi transferul al 12-lea din această iarnă, mai exact fundașul central Baptise Aloe (27 de ani), aflat în probe în ultimele zile.

Stoperul a jucat în amicalul cu Popești Leordeni de miercurea trecută, evoluează acum în meciul de la Săftica împotriva celor de la Sporting Pitești (Liga 4).

Clubul din Ștefan cel Mare a anunțat pe site-ul oficial că francezul a semnat un contract valabil până la finalul sezonului, după ce l-a convins pe antrenorul Flavius Stoican.

14 meciuri în Ligue 1

”Fundașul central francez Batista Aloé, 27 de ani, ultima oară la clubul portughez Arouca, a semnat un contract cu Dinamo București până la finalul acestui sezon competițional”, a anunțat administratorul special Iuliu Mureșan pentru pagina oficială de Facebook.

Crescut de Marseille, Aloe a adunat 14 meciuri în Ligue 1, eșalonul de elită din Franța, toate în tricoul lui OM, și a lucrat și sub comanda lui Marcelo Bielsa.

Aloe este fost internațional de juniori, având în CV convocări la reprezentativele U18 și U21 ale Franței. În 2015 s-a despărțit de Marseille, fiind împrumutat la Valenciennes.

Abia în 2017 a avut loc ”divorțul” definitiv de Marseille, iar timp de 3 ani, până în 2020, Aloe a continuat la Valenciennes.

Două meciuri în Portugalia

În 2020 a mers în Belgia, la Beerschot, iar în a doua jumătate a anului a schimbat campionatul, semnând cu Arouca, din Portugalia.

Fost fundaș la Marseille și Valenciennes, ultima oară în Portugalia la Arouca, Aloe a evoluat ultima oară în luna august 2021, într-un meci oficial, apoi s-a despărțit de Arouca, iar de atunci nu a semnat cu nicio echipă.

Două partide a bifat francezul în actuala ediție, pentru Arouca, vara trecută.

Citește și

Fără certificat verde la intrarea în mall-uri. Condiții discutate azi de CNSU