Transfer nou pentru Dinamo, o legendă a ”câinilor”. Răducioiu: ”Iminent”

Dinamo a efectuat șase transferuri în ultimul mandat al lui Mircea Rednic, dar continuă să se miște în mercato. De data această în staff-ul administrativ.

Florin Răducioiu (51 de ani), jucător la Dinamo între 1985 și 1990, anunță că sosirea sa la clubul alb-roșu într-o poziție oficială este ”iminentă”.

În urmă cu mai bine de o lună, Mircea Rednic, antrenorul lui Dinamo, anunța că Florin Răducioiu se va alătura clubului.

”Pe ce post? Director sportiv, tehnic, manager, ce vrea el. La cum arată, mă gândesc să-l mai bag cinci minute”, a spus ”Puriul” la acea vreme.

De ce a întârziat mutarea

Angajarea lui Răducioiu a fost însă blocată, iar administratorul judiciar al clubului, Răzvan Zăvăleanu, indica aglomerația din organigramă drept motiv: ”Ar avea loc, dar ar trebui să vedem la cine renunțăm dintre cei care nu performează”.

La mai bine de o lună distanță de la acel moment, Răducioiu va ajunge la Dinamo.

Într-o conferință de presă acordată astăzi cu ocazia lansării proiectului Dinamo Win, fostul atacant a spus, ferm: ”Sosirea mea este iminentă”.

”Bine pregătiți”

Pe deasupra, Răducioiu a comentat situația lui Dinamo atât pe plan sportiv cât și financiar:

”Eu cred că cei care se ocupă de problemele economice sunt foarte bine pregătiți. L-am cunoscut pe domnul Zăvăleanu, sunt convins că este o persoană foarte bine pregătită pentru a salva clubul, pentru a gestiona corect și transparent situația.

Suporterii fac un efort mare, dar trebuie corelat cu performanța echipei. Cu cât Dinamo va reuși să urce în clasament, să se salveze de retrogradare, atunci vom putea discuta de sponsorizări, de oameni care vor veni lângă club”.

Efortul suporterilor este de apreciat. E o formă de recunoștință, de generozitate, e o mână de ajutor pentru o iubire necondiționată, numită Dinamo.

Este foarte important ca de mâine să înceapă o serie de victorii ale lui Dinamo, e foarte important pentru a salva clubul din punct de vedere sportiv. Refuz să mă gândesc că Dinamo ar putea retrograda. Abia așteptăm ca suporterii să revină în tribune, echipa are nevoie de ei.

Am senzația că mâine vom face un rezultat foarte bun la Voluntari”, a comentat Florin Răducioiu.

Citește și

Celebru neurolog român spulberă decizia privind certificatul verde: ”Constituția nu permite”