Transfer înainte de Dinamo – Petrolul: „Chiar ne-am mirat”

Dinamo – Petrolul se joacă sâmbătă seară, de la ora 21:45, pe stadionul ”Arcul de Triumf”. Roș-albii promit să facă sold out, mai ales că echipa lui Ovidiu Burcă nu a mai pierdut în ultimele trei meciuri, acumulând 7 puncte.

La rândul lor, oaspeții vin după trei victorii consecutive, sunt pe podium, după victoriile cu Farul, Rapid și FCU Craiova. Vor fi aproximativ 400 de ultrași ai Petrolului, susțin oficialii prahovenilor.

Mulți ex-dinamoviști la ”lupi”

Ieri, Petrolul a anunțat transferul atacantului Mihai Roman II, liber după rezilierea cu FC Botoșani. Poate fi în lot pentru meciul de sâmbătă, mai ales că a adunat 5 meciuri la moldoveni.

Cândva, Roman II fusese propus și la Dinamo, acum mai mulți ani, după ce a și înscris în poarta ”câinilor”.

Dinamoviștii vor da peste jucători care au îmbrăcat în trecut tricoul echipei din Ștefan cel Mare: Eșanu, Hanca, Grozav și Irobiso. Plus antrenorul Florin Pîrvu, fost campion cu Dinamo în 2002.

Claudiu Tudor: „Ne-am mirat că a rămas liber de contract”

M. Roman II, 31 de ani, a ajuns la un acord cu Petrolul, pe doi ani, după ce și-a reziliat contractul cu FC Botoșani. Fotbalistul a început deja antrenamentele sub comanda lui Florin Pîrvu.

„Da, l-am transferat pe Mihai, e posibil să mai vină și altcineva, vom vedea. Este un atacant foarte bun. A dat și anul trecut multe goluri, am rămas mirați că a devenit liber de contract. Imediat, l-am achiziționat.

Îi mai avem atacanți centrali pe Irobiso și pe Petrovic, care poate juca și în bandă. Este OK, s-a pregătit, a făcut și azi antrenament”, a reacționat Claudiu Tudor pentru GSP.

Citește și

Valuri de speculații în urma morții lui Prigojin: de la ipoteza înscenării accidentului până la decorarea sa postum de către Putin