Transfer de senzație la Dinamo: vine la vară

Dinamo a reușit o mutare de senzație pe piața transferurilor: în ”Ștefan cel Mare” va juca un alt nume mare, Ali Zein, care va sosi în vară de la Barcelona!

Impresionat de fani

Ajuns la vârsta de 31 de ani, handbalistul a plecat de la Barcelona și a ales să vină la Dinamo la insistențele lui Xavi Pascual, scrie Prosport.

În acest sezon, Ali Zein a fost adversarul lui Dinamo în grupa de Liga Campionilor și a fost impresionat de atmosfera făcută de fani în returul din ”Sala Polivalentă”.

Catalanul își propune să o ducă pe Dinamo în sezonul viitor în Final Four, astfel încât echipa trebuie întărită în vară, după ce n-a reușit să treacă de faza grupelor în acest an.

Obiectiv major

Dinamo va reprezenta o forță pe plan european la handbal și în sezonul viitor! Fanii au toate motivele să spere la un sezon de excepție în Europa, după ce ”dulăii” au dat lovitura, semnând înțelegerea cu Ali Zein.

Cu siguranță, egipteanul cu o înălțime de 1,95 de metri va face spectacol în tricoul lui Dinamo, care se pregătește să câștige un nou titlu pe plan intern.

Ali Zein a reprezentat Egiptul la Campionatul Mondial de patru ori (2013, 2015, 2019 și 2021), iar în 2016 a luat parte la Jocurile Olimpice.

Ali Zein a semnat pe un an cu Barcelona în vara lui 2021, cu opțiune pentru încă un sezon, astfel încât a fost luat fără probleme de Dinamo.

Citește și

Alexa, luat tare: ”Te-ai iubit cu Prodanca?”