--> -->

Transfer de marcă pentru Nicolae Badea și Andrei Cristea: ex-campion cu CFR Cluj

Clubul lui Nicolae Badea și-a propus promovarea în cel de-al treilea eșalon, iar pe bancă a fost instalat Andrei Cristea, un atacant important al deceniului trecut.

Cristi Bud (37 de ani), dublu campion în Liga 1 cu CFR Cluj, e primul transfer important reușit de ACS FC Dinamo, echipa lui Nicolae Badea din Liga 4.

”Putem face treabă aici”

”Am semnat, e adevărat. Sunt la Dinamo din Liga 4. Deja plecăm în cantonament și sunt convins că putem face treabă aici”, a declarat Bud, ultima oară la CS Făurei, contactat de GSP.ro.

Bud are în palmares două titluri de campion în Liga 1, cu CFR Cluj. A cucerit și două Cupe ale României cu formația antrenată acum de Dan Petrescu. De-a lungul carierei a mai evoluat pentru formații precum Gaz Metan, Debrecen, Pandurii, Poli Timișoara, Concordia Chiajna, Hermannstadt sau Dunărea Călărași.

Andrei Cristea, antrenor la ACS FC Dinamo

Luna trecută, Andrei Cristea s-a înțeles cu Nicolae Badea și a preluat conducerea tehnică a lui ACSFC Dinamo, echipă care activează în Liga a 4-a. Obiectivul este promovarea în Liga 3.

În vârstă de 38 de ani, Andrei Cristea, deținător al licenței A de antrenor, s-a retras în acest an din activitatea de fotbalist.

El are peste 500 de meciuri oficiale jucate. 421 dintre acestea sunt în prima ligă, unde a marcat 114 goluri, cu care se clasează pe locul 25 în ierarhia marcatorilor all-time din eșalonul de elită.

Citește și

Mircea Badea, ironic cu George Buhnici: Uite, minorul”