Traian Băsescu, mesaj disperat pentru GUVERN: ”Dacă îi lichidați pe ei, lichidați tot poporul””

Fostul președinte al României, Traian Băsescu, a avut astăzi un mesaj pentru Guvern după ce premierul Ludovic Orban a declarat că preferă să nu facă teste rapide, pentru că au o marjă de eroare prea mare.

”Nu mai ucideți medici, e mesajul meu către guvernanți. Dacă îi lichidați pe ei, lichidați un popor întreg. Marja de eroare la testele rapide este de 25%. Faceți câte 3 teste la medici. Dacă nu am cel mai bun test, e bine să nu am niciunul?”, a declarat Traian Băsescu, la România TV.

Și Victor Ponta a avut astăzi o poziție vis-a-vis de testele rapide.

”În primul rând nu aș fi lăsat niciun medic, asistent, să intre în spital până nu îi făceam test și nu avea echipament. Era o perioadă de trei, patru, zile, dar după aceea îți salvai soldații. Că la război trebuie să ai soldații.

Cetățeanul român, când vine la graniță, e testat! Ai acolo echipe de medici cu teste rapide, prostia aia a lui Orban că nu există teste rapide… Aiurea, toată lumea face teste rapide. Numai Orban a descoperit că nu sunt bune! Nu au 100% grad de siguranță, dar au 80%, deja te ajută foarte mult”, a spus fostul premier al României.

Citește și:

DIALOG HALUCINANT Medicii trebuie să aleagă între serviciu și VIAȚĂ: ”Hai, la revedere” VIDEO