Traian Băsescu, internat de urgență la spital

Fostul președinte Traian Băsescu (72 de ani), actual europarlamentar, se află internat în Spitalul Militar din București, au declarat sâmbătă seară surse medicale pentru Știripesurse.

Cauzele internării

Internarea fostului șef al statului s-a realizat pentru tratarea unei infecții, au precizat sursele citate. Traian Băsescu nu a putut fi contactat pentru a oferi detalii despre situația lui medicală.

Traian Băsescu a fost operat în trecut de hernie de disc în 2005. De asemenea, presa centrală a relatat că fostul președinte al României ar fi fost internat și în 2020 și în 2022 în Franța și Belgia pentru probleme legate de afecțiuni cardiace.

Potrivit surselor G4Media, politicianul se află sub tratament, starea sa fiind stabilă.

Informația a fost transmisă de surse medicale. În vârstă de 72 de ani, fostul președinte are probleme de prostată, au mai precizat sursele citate de EVZ.ro, la fel ca și Regele Charles al III-lea.

Traian Băsescu se tratează la Militar

Fostul șef al statului ar avea probleme cu prostata, la fel ca și Regele Charles al III-lea, au precizat sursele medicale citate. El nu a putut fi contactat, pentru un punct de vedere.

Traian Băsescu va fi supus unor investigații și va urma un tratament specific afecțiunii de care suferă.

Citește și

Sorin Grindeanu îl ia la întrebări pe Nicolae Ciucă: de ce nu iese din filmul ăsta, dacă nu-i place?