Trage la Dinamo: ”Face bine”

Dinamo se pregătește de derby-ul cu Rapid, sâmbătă seară, după ce a obținut 4 puncte în ultimele două etape. În schimb, giuleștenii mai trag speranțe că vor ajunge în play-off.

Andrei Cristea (37 de ani), fost golgeter al Ligii 1 în echipamentul ”câinilor”, a ținut să se pune bine cu Flavius Stoican, după ce s-a vehiculat că este pe lista dinamoviștilor, ca variantă de schimb dacă nu se mai realizează mutarea cu Christian Irobiso.

Îi vede pe ”câini” salvați

Atacantul tocmai s-a despărțit de CS Mioveni, fără a reuși vreun gol pentru argeșeni, și a ținut să-l laude pe Flavius Stoican pentru schimbările făcute la formația din Ștefan cel Mare după venirea lui.

Andrei Cristea, fotbalistul care a devenit liber de contract pe 16 februarie 2022, îl laudă pe Flavius Stoican și crede că echipa ”câinilor” este în creștere, având șanse mari să se salveze de la retrogradare.

Fostul internațional român este de părere că Dinamo a avut rezultate negative cu Flavius Stoican pe bancă deoarece a întâlnit echipe de top din Liga 1.

”Echipa e în creștere”

”E foarte bine ce face. În doi ani de zile, la Dinamo, au fost cel puțin 80 de jucători. De când a venit Flavius, au venit cel puțin 14-15 jucători noi. Doar prin meciuri amicale și prin astfel de practici poți să sudezi și să faci o echipă.

Din punctul meu de vedere, echipa e în creștere. La nivelul la care a fost acum o lună când cele mai ușoare meciuri au fost pierdute, acum, Stoican a venit cu meciuri cu CFR, Sepsi, Rapid.

E greu să reconstruiești așa, fără timp, e dificil. Timpul nu așteaptă”, a declarat Andrei Cristea la Digi Sport.

Citește și

Moruțan, out de la Galatasaray?!