Tot mai multe focare de Covid-19 în țară. Vezi unde

Ziua de azi nu aduce vești bune. Din toată țara vin știri legate de noi focare de Covid-19.

hotel iceberg balcic-->

În județul Buzău, autoritățile au declarat focare de Coronvirus în două centre pentru copii. În aceste unități, șapte angajate au fost pozitive la testul Covid-19. Cele două unități sunt Centrul de Recuperare a Copilului cu Handicap nr. 9 și Comunitatea de Supraveghere şi Control a Copilului cu Dizabilităţi.

hotel pam beach olimp-->

Mai la nord, în Iași, 16 persoane angajate în două centre rezidențiale au fost infectate cu noul Coronavirus. La Centrul rezidenţial “Sfântul Nicolae” din Paşcani au fost depistate pozitiv 11 persoane, în timp ce la unitatea din localitatea Verşeni au avut rezultate pozitive 5 persoane.

Compania Kandia a închis fabrica, după ce 20 de angajați au primit rezultate pozitive la testul pentru Covid-19. “Am luat extrem de rapid toate măsurile necesare, astfel încât angajaţii depistaţi pozitiv să fie izolaţi la domiciliu, conform protocolului medical actual. În plus, am luat legătura cu autorităţile şi am anunţat această situaţie, astfel încât toţi contacţii direcţi ai angajaţilor depistaţi pozitiv să fie anunţaţi şi să ne asigurăm că sunt respectate toate regulile de autoizolare. Dorim să menţionăm că niciunul dintre angajaţii depistaţi pozitiv nu a intrat în contact cu produsele companiei”, au scris cei de la Kandia.

Citește și

ROMÂNIA FRUMOASĂ Priveliște superbă și cazare spectaculoasă, la Castelul Lupilor


magic summer waves--> magic place aqua park crangasi-->

magic summer waves magic place aqua park crangasi
No Comments Yet

Comments are closed