--> -->

Torje: ”Va fi greu la baraj”

Dinamo are meci sâmbătă, unul amical, de la ora 14:00, cu Zimbru Chișinău, apoi trei etape de foc, va ști exact dacă mai poate spera sau nu la o minune.

În ordine, începând de pe 1 aprilie, când e partida cu Chindia în deplasare, începe o serie de foc ce mai cuprinde partidele cu FCU Craiova, acasă, și Mioveni, în deplasare.

Cum pot forța un miracol

Jucătorii fie pozează în cei ce mai speră într-un miracol, dar nu o arată pe gazon, fie sunt conștienți de situație, așa cum arată și Dusan Uhrin. În condițiile în care Clinceni și Gaz Metan sunt condamnate la Liga 2 sau faliment, Dinamo a evitat locurile ce duc direct în eșalonul secund.

Dar Mioveni e la 8 puncte, care ocupă tot un loc de baraj, iar Chindia, prima care s-ar salva, e la 9 puncte în față. Și-au mai rămas doar 7 etape, 21 de puncte puse în joc. Dinamo ar avea nevoie de o serie fulminantă, de multe victorii, plus ca adversarele directe să se mai împiedice!

Gabriel Torje este conștient de situația actuală a ”câinilor”.

”Dacă ne zicea cineva în ianuarie de baraj, cu toții ziceam ”da””

„Am fi vrut să fim într-o situație mai bună în clasament și să abordăm această pauză competițională cu o liniște mai mare. Este foarte greu să treci peste două echipe, pentru că Mioveni a învins în ultima etapă. E aproape imposibil ca noi să câștigăm tot și ambele formații să se încurce cât avem noi nevoie.

Suntem conștienți că va fi greu la baraj. Cred că dacă în ianuarie ne zicea cineva dacă vrem să jucăm baraj cu toții ziceam ”da”. Era o diferență destul de mare de puncte în iarnă. Indiferent ce echipă o să fie la baraj va fi un meci de care pe care.

Cei de la CSA Steaua nu renunță, dar din ce am citit ei nu au dreptul de a promova. Ne luăm și noi după ce se scrie, că nu știm noi ce este în acte. Trebuie să ne pregătim cât mai bine, momentan nu ne putem gândi la adversarii de la baraj”, a punctat bănățeanul.

De ce sunt atâtea accidentări

”Am fost foarte răcit, am stat 10 zile în pat, astăzi e prima zi de antrenament. Nu pot să vorbesc de antrenor și nu o să o fac cât timp sunt jucător profesionist. O să o fac după ce mă retrag.

Partida cu Zimbru ne ajută să vedem unde suntem, fiindcă am avut foarte multe probleme din cauza accidentărilor. Aici e și din cauza faptului că ne-am pregătit în ianuarie doar pe sintetic și nu am putut merge în Antalya. Treci de la o suprafață mai dură la una mai moale, e dificil, apar mici accidentări care după devin mai serioase. Mai este și stresul care are și el un rol”, a spus Gabriel Torje, pentru Digi Sport.

Citește și

Băsescu a fost colaborator al Securității!