--> -->

Torje nu mai plânge: „A fost în trecut”

Gabriel Torje și-a găsit foarte repede echipa după retrogradarea lui Dinamo și va continua în prima ligă.

A trecut ușor peste necaz

Mijlocașul de bandă a fost prezentat oficial la Farul Constanța și a avut câteva declarații curioase, atunci când a fost întrebat despre Dinamo.

„De ce Farul? Pentru că Gică Hagi m-a promovat în Liga 1 la 16 ani, a fost primul care m-a sunat și nu am ezitat niciodată să vin aici.

A avut încredere în mine întotdeauna și vreau să-l ajut cât de mult pot. Obiectivele sunt mari, ne dorim cu toții play-off-ul”, a declarat Torje, în deschiderea conferinței.

Ce repede uită…

Întrebat despre retrogradarea lui Dinamo, mijlocașul a fost distant: „Vorbim despre Farul Constanța acum. Ce a fost în trecut, a fost. E clar că este o dezamăgire pentru noi, ca jucători, dar altele sunt problemele mai mari în viață.

Sunt jucător profesionist, trebuie să merg înainte cu bune și cu rele. Trebuie să demonstrez că sunt un jucător valoros.

E clar că orice jucător care este în activitate se gândește la echipa națională. Dar acum sunt concentrat pe ce trebuie să fac la Farul, să mă pregătesc foarte bine”, a declarat Gabriel Torje la prezentarea la Farul Constanta.

Citește și

Viorica Dăncilă despre prezidențiale: ”Nu m-aș teme de Kovesi”