Torje le taie elanul dinamoviștilor: ”Nu se uită nimeni doar la fotbalist”

Deian Sorescu, 23 de ani, este principalul produs de export al ”câinilor”, clubul dorind un milion de euro pe căpitanul echipei, tocmai de aceea i s-a oferit proaspătului internațional un document oficial pentru transfer, cu această sumă.

Propunerea Legiei Varșovia, de 350.000 de euro, plus 50.000 de euro drept bonusuri de performanță, a fost respinsă, a avut termen limită până azi noapte.

Fotbalist transferat de Dinamo la Udinese în urmă cu un deceniu pentru 5 milioane de euro, Gabi Torje, fost mijlocaș la Dinamo, crede că echipa alb-roșie nu poate să încaseze un milion de euro pentru Sorescu și este de părere că transferul nu se va face pe o sumă mai mare de 800.000 de euro.

”Dacă Deian juca așa cum a jucat, iar Dinamo era vicecampioană, lua 3 milioane de euro pe el. Așa, poate să ceară 7-800.000 pe el, maximum. E foarte greu să se ia bani mulți pe Sorescu, în momentul de față.

Este un fotbalist valoros și a făcut și pasul și la echipa națională. Cu siguranță are șanse să plece la un club important din străinătate.

Dar nu se uită nimeni doar la fotbalist, individual. Toată lumea se uită la performanțele echipei. Cu cât ai mai multe performanțe, cu atât poți să vinzi jucători pe bani mai mulți”, a spus Torje, potrivit as.ro.

Citește și

FOTO Decizie istorică la Dacia: și-a schimbat sigla. Alte noutăți importante