--> -->

Torje: ”Cineva din DDB n-a avut încredere”

Gabriel Torje, 32 de ani, a adunat 6 goluri și 3 assist-uri în 19 meciuri în actuala ediție pentru Dinamo.

Unii suporteri îl apreciază foarte mult pe bănățean, alții îl consideră depășit de situație și îi critică unele prestații. Fost fotbalist de Serie A și internațional, Torje a fost cumpărat de Udinese în 2011 cu 5 milioane de euro.

Ulterior, a îmbrăcat echipamentul multor formații, iar din septembrie 2021 s-a întors în Ștefan cel Mare. Al treilea său ”mandat” în alb-roșu.

Gabi Torje a dezvăluit la Playsport Live că are trecut în contractul cu Dinamo o clauză prin care clubul poate renunța oricând la el! Mai mult, jucătorul a amintit despre cum a fost umilit de reprezentanți ai DDB, în momentul negocierilor.

”Mă poate da afară oricând, unilateral”

”Contractul meu e făcut în așa fel încât, când eu sunt slab și nu mai dau randament, Dinamo poate să mă dea oricând afară. Scrie unilateral. Eu, când am venit la Dinamo, neavând încredere în mine…

Eu am zis în felul următor: ”Uitați cum facem! Eu în cariera mea nu m-am dus la nicio echipă și nu am tras după banii mei, am plâns. Mă duc în alta parte. Nu găsesc, mă las”.

Persoane din conducere mi-au spus, nu președinte… În momentul respectiv, DDB dădea banii. Cineva din DDB nu a avut încredere. Eu le-am spus așa: ”Nu ți-a plăcut de mine, rupem contractul și ne vedem de treabă. Văd eu ce urmează, mă descurc. Mă duc și lucrez la Timișoara””, a reacționat bănățeanul.

”Au vrut să-mi dea 1.500 de euro”

”Eu am zis așa. M-a sunat domnul Badea, dânsul m-a dorit foarte mult aici. Eu am zis că pentru mine a fost o jignire salariul pe care ei mi l-au oferit. Au vrut să îmi dea 1.500 de euro salariu și restul legate de bonusuri.

Eu, înainte să vin la Dinamo, am avut patru discuții cu patru echipe din Liga 1. Puteam să plec din iunie. Tata era foarte bolnav, dar nu am vrut să plec. Am stat la Timișoara, era tata foarte rău”, a spus Gabi Torje la Playsport Live.

Negocieri cu bucluc

”Când tata s-a simțit mai bine, Dinamo a avut drepturi la transferuri. Am venit aici, am semnat și am semnat în condițiile în care au vrut ei. Când am plecat de la Timișoara, mi-au zis că mai mult de 5.000 de euro nu pot să îmi dea. Am zis bun.

Când am ajuns aici, au început cu 1.500 de euro, plus 3.500 de euro împărțiți pe meciuri, minim 60 de minute pe meci, o chestie din asta… Nu am rămas cu suma aia, am 3.000 de euro pe lună, plus dacă mai joc cel puțin un meci titular 45 de minute, prin care ajung la 5.000 de euro.

Anumite persoane din DDB s-au gândit așa: ”Nu mai are chef, vine aici doar ca să ia niște bani”. Nu știu dacă a fost corect, dar eu mi-am asumat și am spus că, dacă sunt slab, în secunda doi îmi reziliază contractul. Punem aici clauză. Da, ei îmi pot rezilia contractul în orice moment”, a dezvăluit Gabi Torje.

Citește și

ÎPS Teodosie, premieră! În ce se implică