--> -->

Tora Vasilescu, revoltată după ce a primit factura la curent: ”Nu există”

Tora Vasilescu, 71 de ani, a ieșit de ceva vreme la pensie și a dezvăluit într-un interviu pentru Fanatik ce factură uriașă a primit la energie electrică.

Actrița nu a mai participat la spectacole, la evenimente, se întreține din pensia pe care o are din cariera ei în actorie. Ultima factură primită de Tora Vasilescu la energie electrică este de 7.000 de lei!

”O pensie de rușine”

Ea a susținut că are o pensie care nu acoperă nici măcar jumătate din sumă.

”România a fost clădită de strămoșii noștri, de părinții noștri, de noi, de generația mea. Nu e normal să am o pensie atât de mică. Eu nu pot din pensie să plătesc factura, nu există. Am o pensie de rușine, o pensie de la teatru.

E adevărat că m-am pensionat…așa a fost legea pentru mine….la 50 de ani. Erau salariile atât de mici că am zis că fac colaborări. Și într-adevăr, am făcut cu Pro TV-ul multe seriale…și mă bazez pe pensie, 2350 de lei, de la teatru. O rușine, mi-a venit ultima factură pe două luni 7000 de lei, 70 de milioane vechi. Nu e normal să plătești din urmă”, a declarat Tora Vasilescu pentru fanatik.ro.

”Eu nu am fost avertizată, mi-am udat grădina, n-am făcut petreceri. Eu ce fac? Nu mai ud gazonul? Nu mai ud florie? Toată bucuria, toată pregătirea pentru anii aceștia a fost grădina asta. Cultiv legumele mele”, a mai spus actrița.

”Încerc să-mi țin respectul față de mine”

În ultima perioadă, Tora Vasilescu a avut ca principală sursă de venit pensia, nu a mai participat nici la spectacole, nici la diferite emisiuni.

”Nu mai pot face colaborări, că nu îmi mai permite sănătatea și poate nici subiectele nu mă atrag. Cel mai mult am fost vara asta la Festivalul Filmului Românesc, la Iași, la Câmpulung. Oamenii s-au străduit din puținul pe care-l au, pentru că să știți că nu vin sponsorii să arunce cu banii.

În general, sunt niște fete tinere care se duc și se umilesc pe la diverse întreprinderi și la diverși patroni și totuși s-a făcut. Când am ieșit pe stradă, este incredibil. Ce simpatie și toți vor poze să facă…

Nici n-am crezut vreodată că o să apuc această vârstă și datorită filmelor care s-au tot redat, a serialelor, să fie atâta simpatie. Și încerc să-mi țin respectul față de mine în primul rând”, a încheiat Tora Vasilescu.

Citește și

Întâlnire și poză memorabile: Piersic și Hagi