Rareș Bogdan: ”În topul încrederii, sunt imediat după președinte”. Curajos: unde-l vede situat pe premier

Rareș Bogdan a trecut peste iureșul provocat zilele trecute de organizarea unei petreceri pentru fiica sa, la Cluj Napoca, fără a se păstra toate măsurile de distanțare socială impuse de noile reglementări. Mai mult, al doilea om din board-ul PNL consideră că este în top 5 politicieni de încredere, imediat după președintele Klaus Iohannis!

”Eu mă situez în topul încrederii în România, pe sondajele de opinie necomandate de mine, că nu am bani să comand sondaje și nici n-am interes, că dacă aș avea poate aș găsi niște bani. Eu sunt la ”încredere” imediat după președintele Iohannis, în zona ”dreptei”, asta-i deranjează foarte mult pe unii”, a spus Rareș Bogdan la Digi 24. Politicianul a fost întrebat și despre poziția unde se află acum premierul Orban.

hotel iceberg balcic-->

”Este puțin sub mine, dar e foarte sus. Foarte sus! Dar puțin sub, pentru că e țintă la guvernare, doar de asta. E țintă, e omul care încearcă să țină corabia, e normal să fie așa, sunt convins că după ce vor vedea efectele, dânsul va crește”, a precizat primvicepreședintele PNL.

hotel pam beach olimp-->

Citește și

Șocant la Dinamo! ”Poker pe bani, miștouri, bere, furt de motorină și de mâncare”


magic summer waves--> magic place aqua park crangasi-->

magic summer waves magic place aqua park crangasi
No Comments Yet

Comments are closed