--> -->

Toni Iuruc, glumă ciudată după divorț. Ce a cerut Simona Halep

Simona Halep (30 de ani) și Toni Iuruc (42 de ani) au decis să divorțeze, iar fostul soț nu pare să fie foarte afectat de acest eveniment din viața lui.

La 11 luni de la momentul în care și-au unit destinele în fața ofițerului stării civile, Simona Halep și Toni Iuruc au decis să meargă pe drumuri diferite, informație dezvăluită în exclusivitate de ProSport.

Simona Halep și Toni Iuruc au semnat în cursul zilei de joi actele de divorț, iar afaceristul în vârstă de 42 de ani s-a ținut de glume la ieșirea de la notar.

Toni Iuruc s-a ținut de glume după divorț

Cei doi au refuzat să discute cu jurnaliștii prezenți la biroul notarial la care au ales să își încheie căsnicia, însă Toni Iuruc a ținut să facă o glumă la scurt timp după ce a semnat actele de divorț.

”Fac o glumă. Eliminarea din turul întâi de la US Open”, a spus Toni Iuruc, atunci când a fost chestionat vizavi de motivele despărțirii.

Reacția campioanei

La scurt timp după acest moment, Simona Halep a publicat un mesaj pe contul personal de Instagram, în care anunță ”ruptura” de Toni Iuruc și în care cere respect din partea tuturor celor care vor să intre cu ”picioarele” în viața lor personală, în goana după senzațional

”Eu și Toni am decis de comun acord să mergem fiecare pe drumul său. Am rugămintea ca presa să ne respecte intimitatea și să trateze cu decență și discreție acest subiect”, a fost mesajul Simonei Halep.

Toni Iuruc nu este la primul divorț

Simona Halep nu este singura femeie care s-a căsătorit cu Toni Iuruc, dar nici prima care divorțează de acesta. Afaceristul a mai fost însurat de două ori înainte să o cunoască pe jucătoarea de tenis în vârstă de 30 de ani.

Prima soție a lui Toni Iuruc a fost Alina, care este un fost model, iar motivul despărțirii ar fi fost acela că milionarul român și-a acuzat fosta soție că l-ar fi înșelat.

După primul divorț, Iuruc s-a însurat civil cu Liana în 2018, doar că după 10 luni cei doi au pus punct relației. Afaceristul ar fi decis să divorțeze după ce ar fi aflat că soția lui ar fi avut o relație extraconjugală. În momentul în care cei doi și-au încheiat relația, Liana era însărcinată în cinci luni.

Citește și

În ce țară plănuiește Simona Halep să se mute după divorț