--> -->

Toni Grecu, mesaj cutremurător: ”Sistemul sanitar ardea”

Toni Grecu, 61 de ani, a fost internat la Institutul ”Matei Balș” de mai bine de două săptămâni, după ce a făcut o formă de coronavirus ce necesita supliment de oxigen.

Prin intermediul unui mesaj trimis pe WhatsApp, fondatorul grupului ”Divertis” a transmis, pentru Știrile PRO TV, gândurile sale după incendiul de vineri, în urma căruia au murit șase persoane.

”Povestea de azi pentru mine a fost de fapt o cursă sufocantă, extenuantă, fără aer, de 150 de metri, prin faţa unui spital arzând, cursă terminată la uşa salvării în faţa căreia m-am prăbuşit inconştient, dar fericit”, a povestit actorul.

Toni Grecu a completat: ”Participasem la cel mai mic şi mai extenuant maraton din lume. Şi am alergat şi singur. În urma salvării, spitalul ardea. Sistemul sanitar din România ardea”.

Toni Grecu era internat la etajul 2, în pavilionul care a luat foc la ”Matei Balș” și a fost transferat la Spitalul Sf. Pantelimon. Soția sa a povestit zilele trecute pentru Libertatea că artistul a transmis ”din prima zi mi-a spus că e frig”, dar apoi, în câteva zile, a revenit cu un telefon și a spus că problema s-a rezolvat prin aeroterme aduse în saloane.

Citește și

Raluca Turcan, veste pentru pensionari: ”Evaluăm dosarele, am emis ordin!”