Toni Grecu despre secretul unei căsătorii lungi: ”Să faci pasul în lateral”

Toni Grecu, 62 de ani, a oferit numeroase momente amuzante cu prilejul emisiunii-maraton ”40 de întrebări cu Denise Rifai”, la Kanal D.

Toni Grecu a abordat și un subiect sensibil din viața personală. Cel legat de relația cu soția sa, Cristina, pe care o cunoaște din 1985. Artistul a relatat faptul că a evitat oficializarea actelor la Ofițerul Stării Civile cât a putut de mult, surprinzându-și jumătatea în momentul în care a cerut-o de nevastă.

Căsătorie pe repede-înainte, final exuberant

”Am fugit de însurătoare mult, până când am realizat că nu mai pot să mă ascund de chemările speciei. A fost o cerere destul de non-comformistă.

După o prietenie lungă, de ani, i-am zis să mergem să facem analize. ”Păi, de ce, suntem bolnavi?”. ”Nu, să ne însurăm”. A rămas surprinsă, cred că abandonase ideea, ne complăceam în ideea asta de prietenie lungă. Am făcut o programare apoi la Starea Civilă, la sectorul 3, i-am rugat să ne programeze cât mai devreme, în afara orelor de program, să nu știe nimeni.

Am fost doar doi oameni, am semnat repede, eu am plecat în treaba mea, ea în treaba mea, iar seara am făcut o petrecere cu prietenii care s-a încheiat cu o baie în lacul Străulești”, a mărturisit artistul.

”Conflictul e motorul progresului”

”Certuri scurte și rapide, armonia e cheia plictiselii” este motto-ul lui Toni Grecu, în privința vieții de acasă. ”Nu-mi place să mă cert cu ea, dar îmi place să am idei contradictorii, constructive. Conflictul e motorul progresului, așa zic eu. Din armonie se naște plictiseala. Îmi apăr cu intensitate punctul de vedere, dar nu fac din asta o lege…

Asta este secretul unei căsătorii lungi – să faci pasul în lateral, ”stânga unul, dreapta doi, c-așa e jocul pe la noi””, a mai spus Toni Grecu.

Citește și

Pavel Bartoș despre cadoul furat: ”Era Ferrari-ul vieții mele”