--> -->

Toată lumea se așteaptă să-i învingă pe ”câini”! În ce situație e echipa

Academica Clinceni a produs șocul etapei și a învins cu 1-0 în Ștefan cel Mare, apropiindu-se la 3 puncte de Dinamo. ”Câinii” sunt acum la 5 puncte de primul loc retrogradabil, ocupat de Poli Iași, tocmai adversara viitoare din campionat. Echipa condusă în prezent de Mircea Rednic a învins în Copou în sezonul regulat, scor 2-0, atunci când era antrenată de Mihai Teja.

Dacă ”Puriul” a spus după remiza obținută de moldoveni pe terenul lui Sepsi că speră să-și treacă în cont prima victorie de când e la Iași în partida cu Dinamo, Ilie Poenaru, tehnicianul Clinceniului, a declarat după succesul cu roș-albii: ”Am făcut egal cu FCSB, am făcut egal cu Viitorul, am pierdut nemeritat cu Gaz Metan, le-am zis băieților că m-am săturat de atâtea egaluri. Am avut o reacție bună și la pauză și se pare că jucătorii au înțeles, au schimbat un pic ritmul și atitudinea, câștigând partida.

Mă așteptam să bat! Nouă ne convine să jucăm cu echipe mari, atunci ele se deschid, avem mai multe șanse. Cu Dinamo, în Cupă, ne așteaptă alt meci marți. Momentan, zâmbim, ne bucurăm câteva zile de această victorie”.

Dinamo a încheiat anul trecut pe locul 9, după ce cu un sezon înainte, tot în play-out, a terminat pe poziția a 7-a. În această ediție, există riscul, sunt conștienți și jucătorii, tocmai au spus-o înainte și după meci, să fie o luptă aprigă în zona retrogradării!

Citește și:

A jucat pentru granzii României, acum impresionează afară! Va fi titular cu Islanda?