--> -->

Toată lumea râde și nu mai are încredere în Cortacero: ”Să nu-i jefuiască trăsura!”

Pablo Cortacero a făcut azi un anunț important pe site-ul oficial al clubului, anunțând că a trimis banii pentru plata salariilor jucătorilor și angajaților, iar lefurile ar putea fi achitate luni (detalii aici). Vorba lui Cosmin Contra: ”A mai trimis banii de șase ori”. Vom vedea la începutul săptămânii viitoare.

Momentan, sâmbătă seară, de la ora 21:00, Dinamo joacă restanța cu Astra. Un vechi rival al ”câinilor”, Gabi Balint (57 de ani), sare în apărarea rivalilor de la Dinamo și îl ironizează pe Pablo Cortacero (42 de ani). ”Să nu-i jefuiască cineva trăsura pe drum. Poate va fi cum spune, dar eu, din afară, nu pot să mai cred nimic. Dacă aș fi fost acolo, antrenor sau jucător, luam foc. Mă urcam pe gard.

E o mentalitate proastă să te ții de cuvânt, să fii corect? În Spania nu sunt chiar așa, îi retrogradează două divizii dacă nu plătesc. Cel puțin așa era când jucam eu. Când promiți ceva, ține-te de promisiune”, a declarat Gabi Balint la ”Fotbal Club”, de la Digi Sport.

Fostul internațional a jucat ani buni în Spania, la Real Burgos, în perioada 1990-1993, marcând 28 de goluri în 83 de meciuri.

Citește și

Detalii din dosarul reținerii lui Alex Bodi: victime umilite și obligate să se prostitueze, altfel erau bătute