Toarnă gaz pe foc după meci: ”Așa facem noi cu echipele mici”

Rapid a câștigat derby-ul cu Dinamo din runda cu numărul 23 a Superligii, scor 2-1. Papeau, respectiv Abdallah, au punctat în prima repriză, apoi Burmaz (90) a pecetluit scorul final.

Alexandru Albu, mijlocașul giuleștenilor, a introdus gruparea alb-roșie în categoria echipelor mici în interviul de la finalul duelului.

”Noi ne-am surprins pe noi”

Rapid s-a impus în minutul 90, prin golul lui Burmaz. Alexandru Albu n-a avut cuvinte frumoase la adresa rivalei Dinamo.

„Am intrat mult mai montați după pauză. Importante sunt punctele, nu mai contează cum le-am obținut. Nu ne-a surprins cu nimic Dinamo. Știam tactica lor, știam ce vor juca. Noi ne-am surprins pe noi.

”Avem cei mai numerici fani”

Iar ținem acest bilanț, jucăm foarte slab cu echipele mici. Trebuie să fim bărbați și să jucăm indiferent dacă e sau nu presiune.

Când am ieșit la pase, am dominat. Știam că ei se vor baza pe contraatacuri. Ne-am apărat bine, ne-am închis și am luat 3 puncte.

Cu tot respectul pentru clubul Dinamo, este acolo jos în clasament. Este o echipă mică față de Rapid. Acum mergem la stadion și vom sărbători alături de suporterii noștri. Avem cei mai numerici fani”, a spus Alexandru Albu la „Digi Sport Special”.

Citește și

Traian Băsescu, internat de urgență la spital