--> -->

Țiriac nu a vrut să investească la Dinamo, dar ajută o altă echipă din Liga 1

Ion Țiriac (84 de ani) nu a dorit să ajute financiar Dinamo, cu toate că a fost rugat în mai multe rânduri de către ”câini”, dar a spus pas de fiecare dată. Totuși, e implicat la CFR Cluj!

Cel mai bogat român al momentului și unul dintre cei mai avuți oameni ai lumii, fost mare sportiv, un foarte bun manager, este implicat mai nou și în fotbalul românesc.

Magnatul este implicat, printr-una dintre firmele sale la CFR Cluj, fosta campioană a României.

Ion Țiriac e implicat la CFR Cluj. Cine e noul sponsor principal

Gruparea din Gruia evoluează într-un echipament vișiniu pe care a fost inscripționat și numele noului sponsor principal al echipei, RMB.

RMB InterAuto este o firmă codeținută de o companie controlată de Ion Țiriac și, în proporție de 30%, de Ioan Rus, politician influent apropiat de clubul din Gruia, susține gsp.ro.

A fost înființată în 1993, iar pe site-ul oficial se spune că această companie e ”reprezentant zonal pentru șase dintre cele mai importante mărci de pe piaţa auto, membru al grupului Țiriac Auto, cea mai extinsă reţea de dealeri şi service auto la nivel naţional”.

Care e situația

RMB InterAuto a avut în sezonul trecut statutul de partener secundar, sigla companiei fiind afișată în zona umerilor tricourilor de joc.

În același timp, fostul sponsor principal eToro, platformă de tranzacționare și investiții în active financiare care le plătea ardelenilor 1,8 milioane de euro pe an, a fost trecut acum pe spate, deasupra numerelor.

Citește și

Miliardarul care deține fabrica de bere Csíki Sör este îndrăgostit de o fostă Miss, cu 17 ani mai tânără decât el