--> -->

Țiriac despre Il Luce: ”Nu se gândește la pauză?!”

Ion Țiriac (83 de ani), fostul mare jucător de tenis al României, l-a ironizat pe Mircea Lucescu (76 de ani), antrenorul echipei Dinamo Kiev, după ce și-a anunțat revenirea la Dinamo.

Il Luce vrea ”sfătuitor”

După ce a fost făcut public anunțul că Dinamo va avea stadion nou în anul 2024, Mircea Lucescu a declarat că va reveni în Ștefan cel Mare, dar nu ca antrenor, ci în calitate de ”sfătuitor”.

”Vă promit că mă întorc şi vom avea şi echipă, dacă vom avea stadion. Vă mulţumesc încă o dată şi vă mulţumesc şi pentru toate stadioanele pe care le-aţi făcut în România. Ca antrenor nu cred, dar sfătuitor pot să fiu!”, a declarat Mircea Lucescu.

În momentul în care Compania Națională de Investiții va preda stadionul, în anul 2024, Mircea Lucescu va avea 79 de ani.

”2024, nu 2040?”

În acest sens, Ion Țiriac l-a ironizat pe Mircea Lucescu, făcând referire la vârsta înaintată pe care o are și i-a transmis să mai ia o pauză. Cât despre el, miliardarul rămâne departe de Dinamo.

”2024, nu 2240? Bine, domnul Lucescu are dreptul să facă ce doreşte dumnealui sau ce îi place cel mai mult, însă mă întreb dacă domnul Lucescu, la cei 60 de ani ai săi pe care îi are, nu se gândeşte oarecum să îşi ia şi două-trei ore libere pe zi”, a spus Ion Țiriac.

Citește și

Gigi Becali: ”Au avut 3.000 de la CFR”. Reacția lui Pandele: ”Anchetă”