Țîră, euforic: ”Îmi doream atât de mult”

Dinamo a reușit să învingă pe Oțelul Galați, en fanfare, scor 3-0, și s-a apropiat de obiectivul principal al echipei, promovarea directă!

Cătălin a spart gheața

A fost un meci special pentru doi dintre jucătorii lui Ovidiu Burcă. Ghezali a reușit prima dublă la seniori, iar Cătălin Țîră a reușit primul gol într-un meci oficial în acest sezon și primul gol într-un meci de campionat de când evoluează pentru Dinamo!

Singurul lui gol oficial fiind marcat într-un meci de Cupa României, de altfel.

”Într-adevăr, sunt foarte fericit că am reușit să marchez astăzi, îmi doream să marchez într-un meci oficial de campionat. Un meci greu, o echipa care se bate la promovare, cu un antrenor bun, cu fizic, dar bucuroși că am reușit să câștigăm”, a comentat atacantul pentru pagina oficială a clubului.

Avertisment

”A fost un meci greu, sunt o echipă foarte bună, organizați, pressing foarte sus, au jucători cu calitate și forță, i-am prins pe contraatac pe final și am reușit să marchez și eu. Să câștigăm este cel mai important, trei puncte să ne îndeplinim obiectivul, să promovăm.

Când joci la Dinamo este normal, le mulțumesc că vin într-un număr foarte mare, fac eforturi să ajute și clubul, sunt foarte importanți. Este o revanșă de luat, este un derby, se joacă la ei acasă.

Chiar dacă nu au drept de promovare, nu se vor da la o parte în derby, vor da totul pentru a câstiga, nu ne gândim la egal, este un meci important și vrem să câștigăm. Trebuie să promovăm direct!”, a declarat Cătălin Țîră.

Citește și

Magazin românesc în Tokyo