Țintă olandeză pentru Kopic? Dinamo îl știe!

În strategia de mercato la Dinamo va fi implicat și noul antrenor al „câinilor”, Zeljko Kopic, iar o posibilă țintă ar putea fi Jasper van Heertum, olandezul de la Botev Plovdiv, chiar ultima echipă a tehnicianului croat.

Ratat în vară. Vine la iarnă?

După câteva etape disputate din acest campionat, Andrei Nicolescu a spus, fără să ofere vreun nume, că roș-albii au ratat un singur fotbalist, un olandez care juca în Bulgaria.

” Un singur jucător din țintele pe care le-am avut nu l-am semnat. Un olandez care jucase în Bulgaria ultima dată, a și venit la București. L-am chemat, l-am cazat și am încercat să-l convingem că Bucureștiul e o alternativă la marile capitale europene.

În perioada aceea, fiind administrator special altcineva (n.r. Vlad Iacob), s-a schimbat ceva în oferta inițială, pentru care el venise spre București și, atunci, omul s-a suit înapoi și a plecat.

E singura țintă ratată, dacă cineva vrea să se bucure pentru asta. Dar l-am adus pe Lucas în locul lui și ne-am acoperit destul de bine, când va putea să evolueze veți vedea că e un jucător de top pentru Liga 1”, a declarat Andrei Nicolescu, la Gold FM, în luna august.

Jesper van Heertum (26 de ani), jucător care poate evolua ca fundaș central, dar și mijlocaș la închidere, era și atunci, este și acum, la Botev Plovdiv.

Dinamo are probleme mari în defensivă

Dinamo are mari probleme în axul defensivei, iar partida cu Oțelul a oferit o nouă mostră de apărare franjuri. În plus, batavul a fost, sezonul trecut, elevul lui Zeljko Kopic.

Tehnicianul croat i-a pregătit pe bulgari din august și până în decembrie 2022, a strâns 15 partide pe banca lui Botev, dintre care van Heertum a fost folosit în 11 jocuri. De patru ori ca titular, în restul aparițiilor intrând pe parcurs.

Citește și

Emil Grădinescu l-a desființat pe Sebastian Colțescu: „Corupt!”. Episod șocant: „A început ziua cu două pahare de whisky”