--> -->

Timp pierdut cu Irobiso. Situația la zi

Dinamo se confruntă în continuare cu probleme mari în atac în preajma meciului cu CFR Cluj, finalul sezonului regulat, și înaintea startului play-out-ului.

După ce Azankpo s-a accidentat după prima prezență în echipamentul ”câinilor” și a plecat în Franța, evitând să se întoarcă, deși ar fi trebuit să o facă de cel puțin o săptămână, și Ivanovski are probleme medicale după etapa cu Rapid și încă nu se știe dacă va evolua în Gruia.

Flavius Stoican a recunoscut că-l așteaptă pe Christian Irobiso, în condițiile în care, momentan, îl are la dispoziție doar pe fostul coleg al acestuia de la Gaz Metan, Vlad Morar.

Pierde și el, pierde și Dinamo

În acest moment, vârful de atac, 2 goluri în 23 de meciuri pentru formația ardeleană, nu se poate antrena sub comanda lui Flavius Stoican, întrucât nu a devenit liber de contract, iar dinamoviștii nu riscă absolut deloc. Irobiso pierde săptămâni importante de pregătire, chiar dacă a primit un program de antrenamente, întrucât el nu a mai făcut de cel puțin trei săptămâni cu echipa.

Miercurea viitoare, este o nouă înfățișare la FRF, la CNSL, atât el, cât și roș-albii sperând să devină liber de contract, pentru a parafa actele cu Dinamo. Dar ratează și el timp important. Așa cum au făcut-o și alți fotbaliști sosiți în Ștefan cel Mare, care se accidentează după primul sau primele evoluții în alb-roșu.

Greșeala africanului

În ultima zi a perioadei de mercato, Christian Irobiso, atacant legitimat la Gaz Metan Mediaș, a depus memoriu pentru a deveni jucător liber de contract din cauza restanțelor salariale. Pe fir a intrat Dinamo, care și-a manifestat intenția de a-l transfera pe atacant.

Spre deosebire de majoritatea jucătorilor de la Gaz Metan care au rămas liberi, Irobiso nu a renunțat la salariile restante și a depus memoriu, care trebuia să se judece miercuri, 23 februarie, însă a fost acordat un nou termen.

Alți doi jucători care au depus memorii pentru neplata salariilor au comis aceeași greșeală. Este vorba de Nasser Chamed și Mihai Dobrescu, iar CNSL a luat aceeași decizie și în cazul lor, susține Fanatik.

Ceilalți jucători plecați în această iarnă de la Gaz Metan Mediaș nu au depus memorii, ci au fost nevoiți să renunțe la banii restanți astfel încât să devină jucători liberi imediat, trei dintre ei fiind legitimați de Dinamo.

Zăvăleanu: “Este un jucător interesant”

Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar de la Dinamo, a declarat că Irobiso este un jucător interesant, însă nu poate vorbi de negocieri atâta timp cât este legitimat la alt club.

“Deocamdată nu este nicio noutate în ceea ce îl priveşte pe Christian Irobiso. Este un jucător interesant, însă pentru moment el este legitimat la Gaz Metan şi nu putem vorbi despre alte lucruri. Dacă va deveni liber, mai vedem”, a declarat Zăvăleanu pentru sursa citată.

Citește și

Putin despre invazie: ”Acesta e planul”