Wave Resort

Therme se redechide după luni de zile. Și Dinamo are o veste bună

Therme se redeschide după luni de zile în care a fost închis din cauza restricțiilor impuse pe baza Covid-19. Odată cu relaxarea acestora, conducerea Therme a decis ca să deschidă complexul acvatic pe 7 iunie, iar de pe 1 iunie este permis accesul la piscinele exterioare.

”It’s time! Este momentul pentru reconectare, relaxare, reincarcare.
In ultimul an am fost nevoiti sa ne deconectam de la ceea ce conteaza cu adevarat. Insa acum, mai mult ca oricand, este momentul sa ne reconectam cu noi, cu natura, cu oamenii din jurul nostru. Te asteptam din nou in acelasi loc uimitor. Te invitam sa experimentezi viitorul wellbeing-ului.
It’s time to Therme!

Conform normelor publicate și a măsurilor recomandate în vigoare, accesul în Therme va fi permis tuturor persoanelor, atata timp cat în urma triajului epidemiologic aceștia întrunesc condițiile impuse de autoritati (temperatura mai mica de 37,3 grade Celsius și istoric epidemiologic corespunzător). Pentru triajul epidemiologic Therme București a instalat în fața corpului de acces un pavilion dedicat în acest sens, unde clienții vor completa chestionarul specific și unde le va fi măsurată temperatura.

Accesul vizitatorilor Therme se va realiza in limita locurilor disponibile si a capacitatii reduse impuse de normele in vigoare si cu respectarea regulilor de distanțare”, se arată pe pagina oficială de facebook Therme București.

Vești bune și de la Dinamo

Începând de sâmbătă, 5 iunie, se deschide PENTRU PUBLIC bazinul acoperit din incinta CS Dinamo. matorii de înot vor putea reveni în bazinul acoperit Dinamo, începând cu finele acestei săptămâni. Pentru respectarea reglementărilor în vigoare, accesul se va face pe intervale orare de 1,5 ore în ziua de sâmbătă, respectiv 2 ore în ziua de duminică, astfel:

Sâmbătă, 5 iunie: 14:30 – 16:00; 16:15 – 17:45; 18:00 – 19:30.

Duminică, 6 iunie: 10:00 – 12:00; 12:30 – 14:30; 15:00 – 17:00; 17:30 – 19:30.

După fiecare interval orar bazinul va fi eliberat pentru dezinfectare.

Biletul de intrare pentru o ședință este de 35 de lei.

Pentru început nu se vor pune în vânzare abonamente din cauza impredictibilității.

Accesul se va face direct, fără programări telefonice, în limita numărului de persoane impus de normele în vigoare.

Accesul în bazin se va face cu respectarea normelor în vigoare, privind prevenirea infecției cu coronavirus. La intrarea în bazin se va efectua triajul epidemiologic, constând în măsurarea temperaturii și completarea formularului pe proprie răspundere.

IMPORTANT. Rezervările pentru zilele de sâmbătă și duminică se pot face încă de mâine (vineri, 4 iunie), prin achiziționarea unui bilet direct de la casieria bazinului acoperit, începând cu ora 13:00. Informații se pot obține la nr. de telefon: 0743 145 875.

Citește și:

Clotilde Armand solicită Stare de Alertă în sectorul 1