Terifiant. Radu Birlică: ”Știu regulamentul, insolvența ar însemna Liga 2!”

Radu Birlică, director de marketing al clubului, a făcut un anunț terifiant vizavi de o nouă, eventuală, insolvență a clubului. Ar însemna, practic, retrogradarea echipei în liga secundă, noilor reglementări ale FRF! Andrei Gerea, membru DDB, a vorbit zilele trecute de un plan ce-ar lua în calcul insolvența dacă Pablo Cortacero părăsește echipa. Și alți oficiali ai grupării s-au gândit la acest detaliu, doar că ar însemna un dezastru.

”Am fost administrator special la două cluburi ce-au fost în insolvență. Așa că știu exact care e situația. Noile reguli ale FRF spun clar. Când te îndrepți spre insolvență, automat, ești exclus din Liga 1! Criteriul licențierii nu mai corespunde. Așa e legea. Nu mai poți participa în cupele europene! Deși a trecut termenul de 5 ani, deci Dinamo poate intra în insolvență, nu mai poate activa în Liga 1. Sută la sută așa este! Ar însemna falimentul, practic, pentru Dinamo.

Dacă toată lumea s-ar ține de cuvânt, eu încă mai cred în promisiunile celor ce păstoresc acest club. Eu cu domnul Cortacero vorbesc prin Whatsapp, nu l-am văzut niciodată. Domnul Couto este profesionist, directorul general, domnul Șerdean e și el, la fel, profesionist. Nu știu cum au fost numiți în funcție”, a declarat Radu Birlică pentru GSP Live.

Citește și

”Dasaev” eliberat din arestul la domiciliu și plasat în control judiciar. Decizie incredibilă!

No Comments Yet

Comments are closed