--> -->

Teorie șocantă vizavi de promovarea lui Dinamo: „Ni s-a pus ceva în mâncare”

Viorel Tudose, sponsorul celor de la FC Argeș, a lansat o teorie șocantă după ce Dinamo a promovat în Superliga în dauna piteștenilor.

Printre alte supoziții lansate de omul care investește în cadrul clubului proaspăt retrogradat în Liga 2 se numără una la care foarte puțini s-ar fi așteptat la un asemenea nivel.

Asta chiar e ultima!

Tudose acuză faptul că, la meciul tur, pierdut cu 1-6 de FC Argeș, jucătorilor din lotul lui Bogdan Argeș Vintilă li s-ar fi „pus ceva în mâncarea” pe care au consumat-o la hotelul la care s-au cazat, ceea ce ar putea reprezenta o minimă explicație pentru dezastrul de pe teren.

„Stăteam şi mă întrebam: oare ce se întâmplă? Oare sunt într-un vis urât sau… Nu există explicaţie logică… Am auzit că li s-a pus ceva în mâncare la hotel… Nu mai contează, am pierdut aşa cum am pierdut. Unii jucători, după intrarea mea, probabil că au înţeles că aici nu ne mai jucăm cu a mima fotbalul. Unii au mimat fotbalul, credeţi-mă!

(n.r. este adevărat că înainte de meciul tur jucătorii români s-au certat în vestiar cu cei străini?) Astea sunt şi informaţiile mele, dar de ce au ieşit la iveală tocmai acum? L-am auzit şi pe Andreas Calcan şi pe Cătălin Straton… Asta le reproşez: de ce nu aţi venit să spuneţi? Poate mai puteam să facem ceva.

Nu a ştiut nimeni, au ascuns totul… Când am cerut demisia de onoare a tuturor celor din staff-ul administrativ, la asta m-am referit. Nu au informat… Măcar să spună: ”Fraţilor, suntem pe un butoi de pulbere”!”, a declarat Viorel Tudose pentru jurnaluldearges.ro.

FC Argeș nu se lasă și pregătește bomba verii: a cerut retragerea licenței lui Dinamo!

FC Argeș nu se lasă în lupta de a rămâne în Superliga nici după ce a pierdut barajul: piteștenii au cerut retragerea licenței lui Dinamo, a anunțat Viorel Tudose, și se pregătesc să meargă și la TAS pentru a obține un loc în prima ligă.

„Am cerut oficial retragerea licenţei lui Dinamo, iar acum aşteptăm să vedem care este răspunsul Federaţiei, vedem ce putem face. Este o chestiune de nuanţă acolo.

Eu cred că vom pierde la comisii, dar avem şanse mari să câştigăm la TAS, eu aşa cred. Am analizat foarte bine stadiul licenţei lui Dinamo şi, ca să mergem la TAS, trebuie să fim parte în acest dosar, să vedem ce va răspunde Federaţia. În contextul actual noi nu putem să mergem la TAS.

Oricum, Federaţia va trebui să dea un răspuns, pentru că odată cu modificarea planului de reorganizare pentru clubul Dinamo trebuia notificată aici pe legea insolvenţei. Este o întrebare cu notificarea comisiei de licenţiere. Deci, trebuie să vedem, dacă s-a notificat sau nu.

Dinamo a obţinut un drept şi în speţă licenţa de a evolua în prima ligă în baza unui plan de reorganizare. Apoi se merge la judecător pentru a schimba acel plan, când ar trebui să fie notificată comisia de licenţiere. Aşa scrie la lege.

Acum interpretarea unora este într-un fel, a altora într-un alt fel. Depinde cum vom reuşi să gestionăm această parte… Mi-ar fi plăcut să rămânem în Liga I pe teren, dar dacă nu am putut pe teren şi acesta este un drept al nostru…

Noi nu am calomniat pe nimeni, am cerut comisiei de licenţiere să verifice dacă avem sau nu dreptate, dacă avem dreptate, ce vor considera dânşii că trebuie făcut, dacă nu avem, asta este, mergem înainte”, a spus Viorel Tudose, potrivit jurnaluldeargeș.ro.

Citește și

Cât timp mai sunt valabile polițele de asigurare Euroins. Data până la care mai pot circula șoferii cu ele