Teodora Stoica, în competiție cu MM: ”Concursuri de dușuri reci”

Teodora Stoica, 28 de ani, fiica lui MM Stoica, a vorbit într-una dintre rarele ei apariții televizate despre relația pe care o are cu tatăl său, dar și despre modul în care trăiește meciurile FCSB-ului, echipa sa favorită.

A trecut de cumpăna vieții

După ce a trecut cu brio peste o problemă delicată de sănătate, Teodora și-a schimbat radical stilul de viață. A dispărut din lumina reflectoarelor și s-a concentrat mai mult pe zona de dezvoltare personală, dar și pe crearea unor obiceiuri echilibrate și sănătoase.

În acest sens, ea a început să practice înotul în ape înghețate, un sport despre care se spune că alcalinizează sângele.

Din vechea ei viață, pasiunea pentru FCSB e printre puținele care au mai rămas în picioare. Teodora spune că urmărește cu sufletul la gură fiecare meci al roș-albaștrilor.

”Merg la toate meciurile, chiar și-n deplasare”

”Mă uit la meciurile din Liga 1. Merg la toate meciurile Stelei, chiar și în deplasare, chiar și pe frig. Aseară n-am fost pe Arena Națională (n.r. – la FCSB – FC Botoșani 1-0), sunt un pic răcită și am spus să mă protejez.

Eu și tatăl meu vorbim înainte de fiecare meci. Îl văd stresat și îmi transmite și mie asta. Pune suflet în tot ce face”, a spus Teodora Stoica, la Pro Arena.

”Acum trei ani, mi s-a spus că nu mai pot face niciun fel de sport”

Fiica managerului general de la FCSB va participa în ianuarie la Campionatul Mondial de Ape Înghețate, care se va disputa în Franța. Ea a dezvăluit că, în urmă cu trei ani, medicii i-au spus că nu va mai putea să facă sport niciodată, situație care s-a schimbat după o vizită la o clinică din Franța.

Înotul în ape înghețate este o întrecere a celor mai buni înotători capabili să suporte apa aflată la temperaturi sub 5 grade Celsius. Se poate înota în aer liber sau indoor.

”Acum trei ani, mi s-a spus că nu mai pot face niciun fel de sport. Faptul că acum pot merge și la acest Campionat Mondial e mare lucru pentru mine.

Da, mi s-a spus că nu mai am voie să fac sport. Mi s-a spus acest lucru într-o perioadă în care chiar făceam sport, știam cât de important e pentru zici, pentru psihic. Am căutat atunci mai multe păreri, am mers și în Franța, unde mi s-a spus că pot continua să merg să fac sport, să duc o viață normală”.

Teodora și MM Stoica, concurs de dușuri reci

Teodora Stoica spune că, pentru aclimatizarea ei cu sportul pe care-l pratică, dar și din rațiuni terapeutice, a început de câțiva ani să facă dușuri reci.

O ”tactică” la care, potrivit spuselor Teodorei, apelează și tatăl său. Cei doi chiar organizează „competiții” pentru a vedea cine rezistă mai mult în apa rece.

”Fac dușuri reci de vreo trei ani, e benefic pentru sănătate. Apoi, a devenit o competiție cu tatăl meu, și el face dușuri reci. Se cronometrează, e greu să stai 10 minute, credeți-mă (n.r. – râde). Se alcalinizează sângele, e bine pentru sănătate. Ăsta e primul motiv”, a mai spus fiica oficialului de la FCSB”, a comentat Teodora Stoica.

Citește și

Românca de la decernarea Cupei Mondiale din Qatar: ”Cântărea vreo 6 kilograme, îmi tremurau mâinile”