Teo Trandafir va avea propriul ei podcast. Invitat special la debut

Teo Trandafir va avea propriul ei podcast. Vedeta TV a confirmat acest detaliu pentru Paginademedia.ro.

„Lucrurile bune se întâmplă la vremea lor. Cred că această vreme a venit. O să fim împreună din nou, cum ştim noi”, a scris deunăzi Teo Trandafir pe Facebook, alături de o fotografie cu un microfon de podcast. Asta pentru că realizatoarea radio-TV îşi lansează propria producţie video.

Invitat special la debut

Surpriza vine la prima ediţie de la numele invitatului: Mircea Badea, realizatorul ”În gura presei”, cel care a fost primul partener de emisiune al lui Teo la începuturile carierei în televiziune. În urmă cu 25 de ani, la mijlocul anilor 90, cei doi făceau împreună o emisiune la Tele 7 abc – Dimineaţa devreme.

Apoi, au fost gazdele Teo şi Mircea Şou, la Antena 1, în fiecare dimineaţă, de luni până vineri. Cei doi erau şi în week-end pe post, dar cu un alt nume: Teo şi Mircea.. reŞou.

După perioada de Antena 1, cuplul s-a despărţit: în anul 2000, Teo a trecut la Pro TV. Mircea Badea a avut o perioadă la Realitatea TV, apoi la Prima TV (unde a realizat o emisiune cu Oreste) şi a revenit la Antena 3, unde a pornit În gura presei,

”Oameni care îmi spun doar mie, cumva”

„O să fie despre oamenii din viaţa mea şi a lor. Oameni care au lucruri pe care mi le pot spune doar mie, cumva”, a declarat Teo Trandafir pentru Paginademedia.

Producţia va fi săptămânală. „Cel puţin aşa se doreşte a fi”, a reacționat Teo.

Citește și

Rareș Bogdan a răbufnit vizavi de un detaliu legat de el: „Nu sunt Zelenski să-mi pun tocuri”. Ce salariu are