--> -->

”Tati e într-o gardă prelungită”, așa-și liniștește copiii soția medicului-erou din Piatra Neamț

Alina Denciu, soția medicului erou, care a fost rănit în incendiul de la Piatra Neamț a făcut mărturisiri emoționante despre familia sa. În timp ce bărbatul este în Belgia pentru ajutor de specialitate, fiind testat pozitiv cu COVID-19 și având arsuri pe 75 la sută din corp (detalii aici), soția doctorului a povestit cum își liniștește copiii în aceste momente extrem de grele.

”Am încercat să-i spun că tati e plecat într-o gardă prelungită și se va întoarce acasă cu bine cândva. Chiar dacă poate părea egoist aș fi preferat să am acasă un soț și un tată pentru copii”, a declarat Alina Denciu, pentru Știrile Pro TV. Alina și Cătălin Denciu au împreună doi copii de 8 și 14 ani. Soția doctorului este și ea medic și a povestit că în seara incendiului a fost sunată chiar de Cătălin.

””Alina, nu te speria, a fost o explozie în secția noastră”. În momentul în care a ieșit o asistentă cu combinezonul arzând în partea inferioară și strigând că e foc înăuntru el a intrat și a încercat să salveze ce se mai putea”, a mai spus soția medicului.

Cătălin Denciu a fost transferat, duminică dimineața, la Spitalul Militar Regina Astrid din Bruxelles, Belgia. Pacientul este în stare gravă, conform informărilor oficiale de la Ministerul Sănătății, iar astăzi va fi efectuată o examinare specifică (scaner) pentru a se cunoaşte cu exactitate profunzimea arsurilor.

Citește și

Dinamo ia în calcul insolvența! Plan pentru a scăpa de Cortacero