--> -->

Tatăl lui Vlad Pascu, conștient că face o glumă proastă: ”Știți ce-am fost înainte de a fi milionar? Miliardar!”

După ce săptămânile trecute, în tentativa de a fugi de ziariști, i-a călcat cu scuterul, Mihai Pascu, tatăl lui Vlad Pascu, tânărul care a provocat tragicul accident de la 2 Mai, a oferit astăzi primele declarații amănunțite. Și a dat cu bâta-n baltă!

El a susținut că fiul său a făcut o greșeală foarte mare și regretă faptele sale, dar apoi, întrebat despre faptul că Vlad Pascu a ajuns să se drogheze având mulți bani pe mână, tatăl lui Vlad Pascu a replicat, conștient că oferă o declarație ce nu-și are rostul: ”Știți ce am fost înainte de a fi milionar? Am fost miliardar!”.

”Presiunea asupra mea și a familiei e foarte mare”

”Este un dezastru pentru noi. Este un dezastru pentru noi toți, nu numai pentru mine și sigur nu pot schimba nimic pentru părinții aceia, nu pot să schimb scaunul cu părinții aceia. Am 3 copii și înțeleg ce înseamnă această tragedie.

Copilul meu a greșit, a greșit foarte mult. Presiunea asupra mea și a familiei mele este foarte mare.

După cum știți întreaga familie este într-o situație foarte grea, în diferite stadii procesuale. Eu nu mi-am văzut copilul de 2 luni de zile. Este foarte greu!

”Vlad n-a avut mulți bani pe mână!”

Vlad nu a avut bani la dispoziție, toată lumea vehiculează o chestie greșită, dar el nu a avut bani mulți pe mână.

O să sune foarte prost, ştiţi că toată lumea se aşteaptă să dau nişte răspunsuri acelea de multimilionar da, şi o să fac o glumă. Ştiţi ce am fost înainte să fiu milionar? Miliardar!”, a afirmat Mihai Pascu.

Mihai Pascu are și el dosar

Mihai Pascu este acuzat de nerespectarea regimului armelor și munițiilor, pentru că ar deține armee pentu care nu are documente legale, în urma perchezițiilor DIICOT.

”În legătură cu acuzațiile la adresa mea privitor la muniția deținută ilegal. Acea muniție este ținută într-un seif și am uitat de ea, nici cheia nu o mai am.

Este adevărat că am greșit când nu m-am dus să declar armele, la expirarea termenului de 5 ani, dar mulți români sunt în această situație, se întâmplă multor oameni”, a mai spus Mihai Pascu.

Citește și

România joacă tare cu Austria: ”Nu Schengen? Nu gaz!”