Tatăl lui Vlad Pascu, cercetat pentru vătămare corporală! A intrat cu scuterul într-un grup de jurnaliști, la ieșirea de la sediul DIICOT

Mihai Pascu, tatăl șoferului care a ucis doi tineri la 2 Mai, a plecat pe scuter de la sediul DIICOT, unde a fost dus la audieri în dosarul în care este cercetat fiul său. La ieșirea din sediu, bărbatul a intrat în jurnaliștii care încercau să-i ia declarații!

A intrat și tatăl sub lupa Poliției

Ultimele informații au relevat faptul că Mihai Pascu este cercetat pentru vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului. „În cauză cercetările sunt continuate de către polițiști din cadrul Brigăzii Rutiere, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului, urmând a fi sesizată unitatea de parchet competentă”, a transmis Poliţia.

Potrivit sursei citate, bărbatul a fost testat în vederea stabilirii consumului de alcool, ori de substanțe interzise, ambele rezultate fiind negative.

Încă de joi după-amiază, în urma incidentului, Poliția Capitalei anunță că s-a autosesizat și a deschis o anchetă.

„Cu privire la apariția în spațiul public a unor imagini, în care un bărbat ar fi intrat cu un scuter în reporterii aflați pe o stradă din Sectorul 3, Serviciul de Informare și Relații Publice din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București este abilitat să comunice următoarele: Polițiștii Capitalei s-au autosesizat și au demarat verificări în cauză, în vederea dispunerii măsurilor legale”, a transmis Poliția Capitalei.

Context: nimeni n-a fost rănit

Mihai Pascu a ieșit din sediul DIICOT purtând casca de protecție. Bărbatul a fost înconjurat de cameramani și de reporteri, care voiau să-i ia o declarație.

Acesta nu a declarat nimic, s-a urcat pe scuterul său marca BMW, a pornit și a intrat în jurnaliștii care erau în fața sa. Distanța a fost una mică, dar nimeni nu a fost rănit. Cei prezenți s-au ales doar cu sperietura!

A demarat ”Hidra”!

Joi dimineaţă, procurorii DIICOT şi ofiţeri de la Antidrog au declanşat o vastă operaţiune în București cu numele de cod „Hidra”, care îi vizează pe cei din anturajul lui Vlad Pascu, consumatori şi traficanţi de droguri.

Tudor Duma, suspectat de procurori că este dealerul de droguri al lui Vlad Pascu, se numără printre cei ridicați de DIICOT.

La DIICOT au fost aduși și părinţii lui Vlad Pascu. Mama lui este suspectată că a încercat să influenţeze şi să şantajeze martori în dosarul în care este cercetat fiul ei.

Citește și

Prețul carburantului iar a luat-o sus de tot! Reacția premierului