--> -->

Tatăl lui Mario Iorgulescu vrea să amâne pronunțarea în procesul în care fiul său a fost condamnat la închisoare

Procesul în care este vizat Mario Iorgulescu (28 de ani) a reînceput recent, după ce în primă instanță a fost condamnat la 15 ani și 8 luni de închisoare.

Gino Iorgulescu (67 de ani), tatăl lui Mario și actualul președinte de la LPF, încearcă să amâne pronunțarea definitivă în cazul procesului fiului său.

Decizia s-ar da în trei săptămâni

O decizie definitivă în cazul lui Mario Iorgulescu ar urma să fie anunțată pe data de 11 octombrie, dar șeful de la Ligă vrea să amâne totul.

Gino Iorgulescu a deschis un nou proces împotriva magistraților și ar fi făcut rost de documentele prin care se atestă faptul că Mario nu este în deplinătatea facultățilro mintale, anunță Spynews.

În prezent, Mario Iorgulescu se află în Italia, acolo unde este internat la o clinică. Rămâne de văzut, până la urmă, cum va fi soluționat cazul său.

Avocații fiului lui Gino Iorgulescu au încercat deja să schimbe încadrarea juridică din dosarul deschis după ce tânărul a intrat cu mașina într-un bărbat aflat într-un alt vehicul la semafor și l-a omorât în anul 2019.

Un om a murit

Pe 11 septembrie 2023, la Curtea de Apel din București s-a încheiat procesul în care Mario Iorgulescu a fost judecat pentru provocarea unui accident rutier în care un bărbat și-a pierdut viața.

Inițial, Tribunalul București l-a condamnat pe Iorgulescu Jr. la 15 ani și 8 luni de închisoare. Verdictul Curții de Apel urmează să fie dat pe 11 octombrie 2023 acum.

Anul acesta, Mario Iorgulescu a avut o perioadă în care a fost activ pe rețelele sociale, unde a publicat mai multe fotografii cu forma sa fizică din prezent, complet diferită față de cea din urmă cu câțiva ani.

Citește și

Dragoste supremă, soția a salvat viața soțului cu un transplant de rinichi: „Am vrut să poată juca fotbal cu copiii”