Tatăl lui Denise Rifai e străin: ”Dar e cetățean român de o viață”

Denise Rifai a dat lovitura după ce s-a mutat de la Realitatea TV la Kanal D. Jurnalista prezintă una dintre cele mai urmărite emisiuni din țară ”40 de întrebări cu Denise Rifai”, în care ea politicienii și nu numai la întrebări.

Această emisiune a transformat-o pe Denise într-o adevărată vedetă în România, dar foarte puține lucruri se știu despre familia artistei. Tatăl ei este arab, provenind din Iordania.

”Tatăl meu este iordanian. Este arab, dar cetățean român de o viață. A venit în România și a studiat arhitectura, deci sunt fată de arhitect. Acum asta face în România. E un tip fain, așa, tata. Nu prea vreau să vorbesc așa prea multe despre familia mea.

Le datorez foarte multe părinților mei. Am avut o educație foarte dură. De la tata cred că sunt atât de puternică. Îi respect foarte mult. Eu sunt crescută într-o familie foarte clasică și conservatoare.

La noi, la arabi este o vorbă: ”Părintele este peste capul tău”. Tata nu și-a dorit niciodată ca eu să lucrez în presă. O singură dorință a avut în viață: să nu fac asta, pentru că îl supăr foarte tare”, a povestit Denise Rifai.

Citește și

Lucrările de restaurare la Palatul Cantacuzino au început