Tarom, prețuri aniversare până pe 20 septembrie. Rute noi de anul viitor

Tarom face un cadou românilor la 65 de ani de existență. Oferă curse dus-întors la prețuri promoționale cu bagaj și masă incluse. Așa că dacă aveai de gând să pleci undeva în următoarea perioadă cu avionul, acum ai ocazia să o faci cu bani puțini.

Conform imperatortravel.ro, această companie oferă următoarele promoții până pe 20 septembrie, cu perioada de călătorie 1 noiembrie – 15 decembrie 2019 și 15 ianuarie – 31 martie 2020:

65 de euro între București și Cluj, Iași, Timișoara;

99 de euro între București și Atena, Belgrad, Budapesta, Istanbul, Chișinău, Roma, Sofia, Tbilisi, Viena;

119 euro între București și Frankfurt, Hamburg, München, Praga, Salonic, Tel Aviv;

139 euro între București și Amsterdam, Barcelona, Bruxelles, Erevan, Londra, Paris, Stockholm;

159 euro între București și Amman, Beirut, Cairo, Madrid.

Rute aeriene noi din 2020

Tot de pe acest blog de turism mai poți afla și ce rute noi au de gând cei de la Tarom să introducă din 2020. Analiza acestor rute e în stadii finale.

Dacă totul va fi în regulă, veți putea zbura în Statele Unite ale Americii, la Chicago sau New York, în China, la Xiamen, în Golf, la Dubai sau Abu Dhabi, dar și în Ucraina, la Odessa, principala destinație la malul mării în țara care se învecinează cu noi în nord.

De asemenea, se vor crea niște curse noi aeriene care vor opera doar iarna, pe timpul sezonului de schi. Se analizează destinații ca Salzburg, Innsbruck, Lyon, Torino sau Geneva. Mai multe informații citiți pe imperatortravel.ro.

Citește și:

Povestea Cascadei Urlătoarea și problema la care românii mai au de lucrat

[post-views]
[post-views]