Tari cu cei slabi! Dinamo, manita cu Clinceni

Dinamo a jucat azi la prânz pe propriul stadion contra Academicii Clinceni și s-a impus lejer, și nu prea, în fața echipei ilfovene.

Scorul final a fost 5-1, după ce în prima parte ”câinii” nu au reușit să spargă barajul ridicat de apărarea Clinceniului.

Prima parte, așa și-așa

Prima repriză a fost marcată de câteva oportunități ale gazdelor, de eliminarea lui Rufati, în minutul 37, după o intrare violentă asupra lui Steliano Filip, dar și de ocazia uriașă ratată de oaspeți, Eșanu evitând golul din poziție de unu la unu cu un adversar.

După pauză, elevii lui Dusan Uhrin și-au impus superioritatea, iar Ivanovski (55) a deschis scorul după centrarea exemplară a lui Steliano Filip. A fost momentul ce i-a descătușat pe ”câini”, imediat, în minutul 58, Ivanov dublând avantajul după faza creată de Cosmin Matei.

Hattrick Morar în 10 minute!

A fost o singură echipă pe teren în repriza secundă, Morar, intrat pe parcurs, înscriind în minutul 76, după ce Bolboașă respinsese în față. Nu au trecut nici două minute, Morar a mai punctat, din nou simplu, după o reluare a lui Steliano Filip, Vlăduț fiind la a 4-a reușită pentru ”câini”.

Ardeleanul a punctat din nou ca la antrenament, în minutul 86, după pasa lui Buleică. Un hattrick simplu și foarte eficient! A intrat și Azankpo, în premieră după accidentarea la spate, implicat și el în faza de la golul 5.

Oaspeții au punctat în minutul 88 prin Massarro. Pentru roș-albi urmează deplasarea de la Botoșani și ultima rundă, cu UTA.

O victorie logică de care Dinamo avea nevoie pentru moral, în preajma ultimelor două meciuri ale play-out-ului și, mai ales, ale barajului.

Nebunie în Liga 2

În ceea ce privește adversara lui Dinamo de la baraj, este o mare necunoscută. Lupta a devenit acerbă în play-off-ul Ligii 2. Vineri seară. Hermannstadt a învins la Chiajna, scor 3-1, de la ora 15:00, U Cluj se va duela cu Unirea Slobozia, iar Petrolul are meci cu CSA Steaua.

În acest moment, clasamentul Ligii 2 are un podium compact: Petrolul 57 de puncte, Hermannstadt 56 de puncte, U Cluj 57 de puncte!

Citește și

Lavrov, insinuos cu Republica Moldova: ”Ar trebui să fie îngrijorați”