”Țăndărică”, un amor celebru: Corina Chiriac

O celebră poveste de amor la vremea ei, în urmă cu jumătate de veac!

Corina Chiriac, acum în vârstă de 72 de ani, a fost de tânără renumită nu doar pentru talentul muzical, ci și pentru frumusețea sa.

Ovidiu Lipan ”Țăndărică” avea doar 19 ani când s-a îndrăgostit de artista ce avea 3 ani mai mult ca el, amândoi fiind celebri și în vogă atunci când s-a înfiripat iubirea dintre ei.

Doar că n-au ajuns în fața altarului, un detaliu ce este sesizabil ca fiind un mare regret pentru celebrul rocker, și el acum la 69 de ani.

”Fior mai special”

Invitat în cadrul emisiunii ”40 de întrebări cu Denise Rifai”, la Kanal D, cunoscutul toboșar a rememorat trăirile din urmă cu 50 de ani.

„Întâlnirea a fost un fior mai special, a fost o perioadă adolescentină, eu aveam 19 ani, ea puțin mai mult. Arăta foarte bine, eram topit. A fost o perioadă foarte frumoasă, o romanță, o trăire unică care sigur a lăsat și urme. Nu am decât lucruri frumoase”, a mărturisit Ovidiu Lipan.

Chestionat dacă a cerut-o în căsătorie pe frumoasa cântăreață, rocker-ul a impresionat: ”Eu cred că nici nu mai trebuia. Era atât de departe ce am trăit și atât de puternic încât nu am cuvinte”.

România mai presus de soție

Cu Sabine, a doua soție, nemțoaică, are un copil, Alexander, acum în vârstă de 32 de ani. Femeia a rămas în Germania, a rămas dedicată propriei cariere, printre altele este autoare de cărți pentru copii.

”A fost o perioadă când Sabine mi-a dat certitudine, o anumită siguranță. Avându-l în ’90 pe Alexander și la 9 ani l-am părăsit și am venit în Romania. Am preferat să mă întorc și să-mi duc viața. Cred că am făcut un lucru bun că m-am întors, am rămas în relații bune cu Sabine, are locul ei special în viața mea.

Sufletul, trupul nu a putut să renunțe la România. Am trecut prin foarte multe… Puteam să trăiesc oriunde în lume, sunt cetățean german, Nicu (n.red Covaci, solistul de la Phoenix) trăiește în Spania. Eu nu am rezistat și am venit în România singur nemaiavând pe nimeni aici”, a spus artistul.

Citește și

Anamaria Prodan: ”Mă așteaptă, din altă lume”