Tamaș, ultima lovitură importantă a carierei? Cu cine negociază

Gabi Tamaș, 39 de ani, este gata de ultima lovitură importantă a carierei! Aceasta chiar dacă un fost internațional, Bogdan Stelea, a sesizat că fundașul a căpătat câteva kilograme în plus după despărțirea de Petrolul Ploiești.

Două echipe, o favorită certă

Negocierile dintre Tamaș și FC U Craiova sunt avansate, iar apărătorul pare tentat să evolueze pentru echipa lui Adrian Mititelu.

Gabi Tamaș este dorit și de Florin Cernat la FC Voluntari, însă șansele ca fotbalistul să revină în curtea ilfovenilor sunt destul de mici.

Gabi Tamaș se apropie de 40 de ani, dar fundașul n-are de gând să se retragă și are șanse foarte mari să ajungă la FC U Craiova, acolo unde ar putea intra în competiție cu Rici Grigore, Duarte, Huygebaert, Paramatti și Papadoupoulos.

Fostul apărător de la Dinamo și FCSB este tentat de o aventură în Bănie, susține Prosport, mai ales că FC U Craiova nu se confruntă cu probleme financiare, așa cum se întâmplă cu majoritatea formațiilor din Superliga.

”Am vrut să-l aducem pe Tamaș anul trecut”, a recunoscut Adrian Mititelu, în vară.

A plecat cu scandal de la Ploiești

La Petrolul, Tamaș a câștigat 8.000 de euro pe lună, iar la Voluntari salariul său a fost de 9.000 de euro lunar.

Fundașul s-a despărțit de Petrolul Ploiești cu scandal, după ce tocmai antrenorul Nae Constantin a făcut publică o înregistrare în care Tamaș înjură toată organigrama clubului.

”Referitor la înregistrare, nu știu cine m-a înregistrat și de ce, am vorbit despre fotbal, despre înfrângere și, fiind nervos, am și înjurat. Cine ma cunoaște știe ca mai înjur la nervi și sunt mai recalcitrant după o înfrângere.

Țin să-mi cer scuze pentru limbajul folosit, a fost o ieșire nervoasă pe care o regret. Acele cuvinte au fost scoase din context, discuția fiind mult mai lungă.

Respect suporterii Petrolului și acest club, toată lumea știe ca am venit aici pentru fani și pentru atmosfera de la Ploiești, nu pentru bani. Îmi cer scuze încă o data pentru aceasta ieșire la nervi, sunt un jucător care am dat totul pentru echipa, am crezut și cred în continuare în ea și îmi pare rău că s-a ajuns la aceasta situație”, a declarat Gabriel Tamaș pentru ziarulincomod.ro, despre scandalul de la Petrolul.

Citește și

Gigi Becali: ”El trebuia să dea 75.000 de lei ca să intru la Drept”