--> -->

Tamaș l-a luat la rost pe Lazăr: ”Prea mult”

Gabriel Tamaș (39 de ani) a comentat gestul lui Valentin Lazăr (33) din weekend, când fotbalistul de al CS Păulești a aruncat două perechi de chiloți de damă în direcția antrenorului de la Dinamo, Ovidiu Burcă.

Gestul golănesc al lui Lazăr

Conflictul dintre Ovidiu Burcă și fostul lui jucător de la Dinamo, Valentin Lazăr, acum la CS Păulești, a escaladat sâmbăta trecută, la finalul amicalului dintre cele două echipe.

Lazăr a aruncat două perechi de chiloți de damă, roz și mov, înspre banca lui Dinamo, și a strigat: ”Luați-i! Să-i dați lui Mister în cantonament!”

Gabriel Tamaș, el însuși protagonist al unor episoade controversate de-a lungul anilor, s-a declarat surprins neplăcut de gestul lui Lazăr.

”M-a luat prin surprindere, nu credeam că un jucător de fotbal ar putea face așa ceva. Este prea mult pentru fotbal. E ca și cum nu ai respecta meseria!

Nu e vorba de gest, și pe mine m-au dat unii afară, m-au trimis nu știu unde, dar nu mi-aș putea permite să fac un astfel de gest. Treaba lui, să-și asume ce a făcut. Îmi pare rău pentru el, era un jucător bun”, a spus Tamaș astăzi, după amicalul echipei sale, Concordia Chiajna, cu Progresul Spartac.

Diferența: Tamaș a fost fotbalist!

Tamaș nu este străin de episoade controversate. De-a lungul carierei, a atras atenția de mai multe ori prin gesturi violente.

În 2013, Tamaș, sub influența alcoolului, a spart ușa de intrare într-un bloc. Dar aceasta nu a fost singura lui escapadă:

decembrie 2004: însoţit de câțiva prieteni, a-ntors pe dos un local din Poiana Braşov
octombrie 2008: în urma unei beţii, Gabi l-a sunat pe preşedintele lui Dinamo, Nicolae Badea, la 6 dimineaţa şi l-a anunţat că se retrage din activitate
februarie 2009: revenit de la o acţiune a „naţionalei”, meci cu Croaţia, Gabi a băut în cantonamentul lui Dinamo din Antalya şi a chemat masorii în toiul nopţii
octombrie 2009: Tamaş, pe atunci la Dinamo, a băut până la 3 dimineaţa după un 1-1 cu Gloria Bistriţa şi a scandat împotriva lui Gigi Becali
iunie 2011: după 3-0 cu Bosnia, Tamaş a băut până dimineaţa şi a ratat turneul amical întreprins de tricolori în America de Sud
august 2011: înainte de meciul amical cu San Marino, Mutu şi Tamaş au fugit din cantonament direct într-un club de noapte. Au revenit la hotel abia dimineaţa! La primul antrenament de a doua zi, au fost aşteptaţi de Piţurcă, selecţionerul comunicându-le că sunt excluşi din lot.

Citește și

Antonia, între engleză și română „De aceea nu vreau să merg la TV”