Țălnar spune că va reveni la Dinamo, administratorul judiciar îl pune la punct

Cornel Țălnar a fost anunțat zilele trecute că i se va desface contractul de muncă, el câștigând 5.000 de euro pe lună în Ștefan cel Mare.

Astăzi, fostul fotbalist și antrenor al roș-albilor a declarat că a ajuns la un acord cu Nicolae Badea, ca să continue în Ștefan cel Mare, oferind detalii în acest sens într-un interviu Fanatik.

Răzvan Zăvăleanu, administrator judiciar al grupării dinamoviste, a precizat că nu este adevărat ceea ce spune Țălnar, iar contractul acestuia cu clubul va fi reziliat!

„Atât în cazul domnului Țălnar, cât și în al altor angajați, denunțarea contractelor a fost transmisă de o săptămână și își produce efectele odată ce a fost pronunțată de administratorul judiciar”, a explicat Zăvăleanu pentru GSP.RO.

„Domnul Badea este un prieten al echipei Dinamo, dar nu se implică în actul decizional. Ajută cât poate. Responsabilitatea este la administratorul special, Iuliu Mureșan, sub supravegherea mea”, a mai declarat el.

Zăvăleanu spune că e nevoie de o restructurare pentru ca echipa să funcționeze.

„Acolo unde s-au făcut denunțări acestea sunt ireversibile, își produc efecte de la data denunțării. Atât în cazul domnului Țălnar, cât și în cazul altor domni, această denunțare a fost transmisă cred că de mai bine de o săptămână. Cu certitudine, a ajuns la destinatar.

Vreau să vă spun că suntem evident și noi interesați și atenți la ceea ce se întâmplă și pentru noi este important să protejăm gloriile clubului. Pe de altă parte, într-o măsură mult mai importantă ne interesează ca Dinamo să supraviețuiască.

Astăzi, trebuie să funcționăm la cota de avarie. Povestea pe care o auzim de la toți cei cărora le denunțăm contractele este: «Nu știți ce am făcut eu pentru Dinamo!» Din păcate, Dinamo astăzi este în insolvență. Probabil că foarte multe persoane au făcut foarte mult pentru Dinamo, dar noi astăzi avem obligația atât legală, cât și morală să salvăm această echipă.

Este posibil să mai denunțăm și contractele unor jucători. Încă nu am terminat această activitate. Mai avem timp la dispoziție din punct de vedere legal încă o lună și jumătate. Am denunțat și contracte comerciale. Alte contracte nu le-am reînnoit. Totul pentru a salva echipa”, a declarat Zăvăleanu.

Citește și

FOTO Daniel Buzdugan și-a luat cărțile sfinte în vacanța din Grecia: “Să ne facem timp”