--> -->

Țălnar i-a recomandat pe spanioli, dar până și avocatul lui Negoiță s-a îndoit de ei: ”Ceva miroase”

Dinamo a intrat de 3 luni în ”era spaniolă”, dar sosirea lui Pablo Cortacero nu a adus bunăstarea pentru club, în ciuda unui mercato spectaculos la momentul când s-au făcut transferurile. Nerespectarea promisiunilor acționarului majoritar și cele 5 eșecuri consecutive i-au făcut pe ”câini” să se îndoiască de eventualul succes al proiectului.

”Mie mi-a vorbit nea Cornel Ţălnar despre proiect, mi-a spus că vor să facă aia şi aia, că vor să revin şi eu la Dinamo. Iar eu am încredere totală în el pentru că am lucrat împreună şi ştiu ce om e. Dar când mi-a spus ce salarii oferă, i-am zis că ar fi bine să iasă că eu nu mai cred în chestii de genul ăsta. Mi-a zis că el a făcut tot posibilul să-i ajute, că mai departe nu are ce face”, a spus Florentin Petre, la Digi Sport.

Giovanni Becali a dezvăluit că a discutat cu avocatul clubului Dinamo, Valentin Gheorghiță, omul de încredere al lui Ionuț Negoiță, care s-a arătat îngrijorat de situația financiară. ”Pe mine mă doare de Cornel Ţălnar, că-l cunosc. Eu cred că el mai mult decât la salariu se gândea la salvarea lui Dinamo. D-aia s-a implicat cu aceşti spanioli. Fotbaliştii veniţi la Dinamo nu sunt jucătorii pe care îi credem noi. Banii pe care îi iau la Dinamo nu-i luau în Spania, în liga a doua. D-aia au venit aici.

Mi-e teamă că banii ăştia care s-au băgat până acum la club, 300, 400, 500 de mii de euro nu sunt aduşi din Spania. Sunt de pe aici, de prin Alba Iulia, de undeva. Avocatul lui Dinamo, Vali Gheorghiţă, îmi spunea «Giovanni, miros ceva, nu e bine. Ceva miroase». Iar toată contabilitatea lui Dinamo e acolo, pe masa lui Gheorghiţă”, a spus și Giovanni Becali.

Citește și

Ofertă de Black Friday a Ministerului de Interne pentru interlopi: ”Rămâneți cu ușile nesparte!”