--> -->

Taie Burcă în carne vie?! Vrea să scape de decarul echipei

Dinamo se pregătește de primul sezon de Liga 2 din istoria grupării, ”câinii” debutează joi, cu Progresul Spartac. Totuși, până la ora primei partide din eșalonul secund, Ovidiu Burcă ar putea lua prima decizie majoră la noua sa formație.

Primul revenit, primul sacrificat

Bogdan Gavrilă (30 de ani) a revenit, după șase ani, în ”Groapă”. Jucătorul a fost adus de către Comisia Tehnică creată la Dinamo înaintea numirii lui Ovidiu Burcă. Gălățeanul a fost primul transfer al ”câinilor” în această vară, a primit numărul 10, inclusiv banderola de căpitan în primul meci.

Totuși, fotbalistul trecut pe la academiile celor de la Roma sau Lecce poate fi și primul plecat. Din informațiile Playsport.ro, fotbalistul nu intră în planurile noului tehnician al echipei din Ștefan cel Mare”. Pe lângă Gavrilă, de asemenea, nici Eșanu (24 de ani) nu este pe placul antrenorului. Ambii au șanse foarte mari să părăsească pe Dinamo în această perioadă.

În ceea ce-l privește pe Eșanu, goalkeeper-ul crescut la Centrul de Copii și Juniori din „Groapă”, acesta dorește de ceva timp să plece. O mare vină în ceea ce privește retrogradarea echipei este pusă și pe umerii portarului.

Eșanu, cotat la 100.000 de euro

Playsport.ro a scris că fotbalistul de 24 de ani este liber să părăsească echipa dacă cineva plătește suma de 100.000 de euro.

Din nefericire pentru portar și Dinamo, nu s-a găsit încă un cumpărător. Eșanu ar fi avut și probleme comportamentale la antrenamentele echipei și la meciuri, susține sursa citată.

Acest lucru, dublat, bineînțeles, de faptul că Ovidiu Burcă nu se bazează pe serviciile lui duce într-un singur punct: plecarea. Rămâne de văzut dacă Dinamo și jucătorul vor rezilia contractul sau dacă se găsește, într-un final, o echipă care să achite suma de 100.000 de euro pentru fostul internațional U21.

Playsport.ro i-a contactat pe ambii fotbaliști, dar aceștia au refuzat să facă comentarii în ceea ce privește situațiile lor la echipă.

Mihai Eșanu și Bogdan Gavrilă nu au fost folosiți de Ovidiu Burcă în partida disputată cu Tunari, scor 2-0, sâmbătă dimineață.

Citește și

Cum a trecut Marius Tucă de pandemie: ”Îmi puneam la capul patului”