--> -->

Tactica lui Burcă în Giulești: „Sper să nu încasăm, apoi să dăm un gol mai mult ca adversarul”

Ovidiu Burcă a fost de multe ori îngândurat în timpul partidei cu Metaloglobus, dar, în cele din urmă, și cu șansă, și cu dubla lui Ahmed Bani, ”câinii” au întors rezultatul și au învins cu 2-1, ajungând în grupele Cupei României.

Vineri seară, de la ora 21:30, Dinamo se va deplasa în Giulești pentru etapa cu Rapid. Ovidiu Burcă a prefațat și acest meci, a vorbit și despre sentimentele sale de la Târgoviște, la partida cu Metaloglobus.

”Cu un pic de dramatism, cum am obișnuit noi”

”De la început am avut o stare de neliniște, din astfel de meciuri ai doar de pierdut! Noi venim și după o perioadă în care a trebuit să fac o rotație de 11 jucători. Un meci complicat, n-am fost liniștit deloc.

E și de înțeles, unii au fost la prima apariție după multe luni. S-a văzut lipsa de ritm. Întâlneam o echipă… Chiar l-am felicitat pe Sebi Tudor pentru munca de la Metaloglobus, a creat o echipă solidă.

Nu aș fi foarte supărat pe cei din prima repriză… La Dinamo nu e răbdare, dar sunt cauze obiective ca unii să nu fie la forma maximă. S-a terminat cu bine, cu un pic de dramatism, cu un pic de spectacol, cum ne-am obișnuit noi. Indiferent cum, eram obligați să trecem mai departe”, a reacționat Ovidiu Burcă.

Antrenorul a vorbit încrezător despre duelul din Giulești.

”Cu Rapid va fi alt meci, altă emulație. Sperăm ca până vineri să avem jucătorii apți, apoi să fim inspirați, să alegem cea mai bună tactică.

E normal să aibă partide cu presiune, și pentru mine e prima dată pe noul Giulești. N-o să fie ciudat, o să mă întorc cu mare drag, am avut o perioadă frumoasă, care a însemnat mult uman, la Rapid. Este un derby al României, și noi, și Rapid dăm mult plus fotbalului intern.

Nu știu dacă vor fi multe goluri în Giulești, sper să nu încasăm! Iar noi vrem să dăm un gol mai mult ca adversarul. Cristiano Bergodi a schimbat mult fața echipei. Sunt atacanți buni acolo, va fi interesant”, a comentat Burcă.

Citește și

Detalii despre Vlad Pascu, șoferul criminal din 2 Mai, în pușcărie: „Sevraj”