Sute de fani din Europa, alături de ”câini”

Suporterii lui Dinamo promit spectacol în tribune la meciurile de baraj, din 22, respectiv 29 mai, iar fanii din străinătate și-au luat deja bilete de avion pentru cele mai importante partide ale sezonului. Și, poate, cele mai importante din istoria recentă a grupării.

Sute de fani din Europa sunt pregătiți să umple arena din ”Ștefan cel Mare”, cel mai probabil la un baraj cu Universitatea Cluj.

Vineri, de la ora 20:30, Dinamo o va întâlni UTA. Dacă echipa lui Dusan Uhrin se impune și Gaz Metan o încurcă pe Chindia, atunci ”câinii” vor întâlni Chiajna sau Slobozia. Dar ține de miracol deja!

Mobilizare maximă pentru meciurile de baraj

Fanii lui Dinamo nu concep ca echipa să retrogradeze din Liga 1, iar conducerea ”câinilor” are semnale că sunt toate șansele ca arena din ”Ștefan cel Mare” să fie plină la meciul de baraj.

Sute de fani din Europa sunt gata să ajungă la București, cei mai mulți din Marea Britanie, care și-au rezervat deja bilete de avion.

Deocamdată, nu se știe unde se va juca prima manșă: echipa din Liga 1 nu este avantajată din acest punct de vedere, așa că săptămâna viitoare va fi organizată o tragere la sorți.

Noul stadion din ”Ștefan cel Mare” va avea 25.000 de locuri

Lucian Bode, ministrul de Interne, a anunțat că stadionul a fost deja predat către CNI (Compania Națională de Investiții), iar în anul 2024 ar urma ca arena să fie gata. Totodată, Lucian Bode a transmis că stadionul din „Ștefan cel Mare” va avea aproximativ 25.000 de locuri.

”După un an, un an și jumătate de discuții interminabile, reușim astăzi să predăm decizia clubului, dar pe lângă decizie, am predat și tema de proiectare, certificatul de urbanism, toate documentele necesare pentru ca CNI să demareze procedura și demolare și de construcție.

Noi estimăm că în 2024, noul stadion, cu o capacitate de aproximativ 25.000 de locuri, să fie gata. Aceasta este intenția Companiei Naționale de Investiții, intră minimum 25.000 de locuri”, a spus Lucian Bode.

Citește și

Oprescu, dat în urmărire generală, ar fi în Austria. Șoferul lui, arestat