--> -->

Surprizele pregătite de Burcă în meciul cu Oțelul Galați

Dinamo nu a excelat în perioada de transferuri în această vară, cu toate că a produs 10 mutări la capitolul ”sosiri”.

Totuși, până acum, nici una nu oferă speranțe peste măsură în vederea unei eventuale promovări, suporterii încă nu au încredere că echipa este pe drumul cel bun.

Practic, noutăți

Vlad Iacob, administratorul special, a transmis că vor mai fi transferuri, a menționat chiar că urmează să mai vină 5 jucători, dar, până acum, nu s-a materializat niciunul nou.

Până atunci, la partida de marți seară, cu Oțelul Galați, la Clinceni, se estimează că mijlocașul Dani Iglesias va fi în primul 11. Spaniolul nu a jucat în prima etapă, cu Progresul Spartac, din cauză că a fost în urmă cu pregătirea, a transmis Ovidiu Burcă la vremea respectivă.

Ibericul a evoluat în ultimele două sezoane în Slovacia, la Spartak Trnava și la Sered, în ultima ediție a încheiat cu echipa sa pe locul 5, fiind om de bază la gruparea care juca în prima divizie la acel moment. Ulterior, din cauza falimentului, Sered a capotat.

Patriche, gata de luptă!

Un alt jucător care este așteptat să apară în formula lui Ovidiu Burcă este fundașul Răzvan Patriche, 36 de ani, care ar aduce un mare plus de experiență, având în vedere că defensiva a oferit multe momente hilare la meciul cu Progresul Spartac (1-0).

Patriche a decis să continue la echipa din Ștefan cel Mare pentru a rămâne acasă, în București, nedorind o altă experiență. Totuși, el s-a accidentat după al doilea amical al verii, cu Unirea Slobozia, apoi a absentat din cauze medicale. Acum, s-a pus la punct cu pregătirea, ar putea fi folosit din primul minut.

Citește și

Mădălin Ionescu, chestionat dacă a avut aventuri cu alte femei de când și-a cunoscut soția: ”Stai așa!”