--> -->

Surprizele pregătite de Burcă azi în Cupă

Dinamo și Tunari se întâlnesc în turul 3 al Cupei României, competiție cu un nou format, partida fiind pe stadionul ilfovenilor de la ora 16:30. Meciul va fi și în direct pe FRF TV.

Începând de la prânz se pun în vânzare tichetele la micuțul stadion din localitate, ”câinii” au alocate 250 de bilete, la prețul de 10 lei bucata.

Obligați să învingă

Ovidiu Burcă vrea să fructifice acest meci, cu CS Tunari, pentru ca echipa să-și revină după eșecul cu CSA Steaua, în preajma a doi adversari teribili la nivelul eșalonului secund, Gloria Buzău (deplasare) și Unirea Slobozia (acasă). CS Tunari este vecină de clasament în Liga 3 cu CS Dinamo, având 6 puncte în primele trei runde de campionat.

Tot mai mulți suporteri au reproșuri la adresa lui Ovidiu Burcă, nu doar a echipei, antrenorul și jucătorii nu au voie să facă pași greșiți după-amiază. Ar fi o altă rușine greu de suportat.

Există posibilitatea ca și alți jucători să fie folosiți astăzi, mai puțin Țîră, Tomozei și Bobea, în continuare cu probleme medicale sau în programul de refacere.

Cu cine ar putea aborda Burcă startul meciului: Dujmovic – Moura, Bena, Patriche, Amzar – Larrucea, N. Roșu, Bani – Bordușanu, Buhăescu, Buleică

Rămâne de văzut pe cine se va baza antrenorul dinamovist și câți jucători este dispus să menajeze, dintre cei considerați importanți.

Vali Negru: ”Dinamo e favorită, clar”

”Cupa României este o competiție aparte. Sperăm să facem o figură frumoasă însemnând să trecem mai departe. Nu plecăm favoriți.

Dinamo este favorită prin prisma ligii în care joacă, dar și a tradiției și a palmaresului. Întotdeauna, mai ales în cupă, rezultatele pot fi suprinzătoare. Încercăm să ne jucăm șansa, indiferent de echipe pe care o înfruntăm.

Despre CS Dinamo pot spune că a fost un meci pierdut de noi. Nu cred că meritam. Ăsta este fotbalul. Eu cred că ne vom bate la promovare cu Popești-Leordeni mai degrabă.” Vali Negru, antrenorul celor de la Tunari, pentru Playsport.

Citește și

Elena Băsescu poartă creațiile Danei Budeanu. Câți bani a costat rochia